facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fagerströms Karamellfabrik

Fagerströms Karamellfabrik

About

Fagerströms grundades 1922 av Emma Fagerström och är en av landets älsta karamellfabriker. Idag arbetar tredje och fjärde generationen med kokning av hårda karameller, bravokola och tomteklubbor.
Välkommen in till karamellboden!



"Familjeföretaget drivs idag av tredje och fjärde generationen, ättlingar till grundaren Emma Fagerström, och karamellerna tillverkas utifrån samma recept som togs fram för snart 100 år sedan. Sedan Emmas tid har det tillverkats många, många ton karameller. Olika sorters mjuka, hårda, salta, sura, söta, fyllda och ofyllda. Det har också tillkommit en mängd smaker."
Address: Trädgårdsgatan 35, 824 52 Hudiksvall, Suède
Phone: +4665012788
City: Hudiksvall
Zip Code: 824 52


Opening Hours

Monday: 07:00 - 20:00
Tuesday: 07:00 - 20:00
Wednesday: 07:00 - 20:00
Thursday: 07:00 - 20:00
Friday: 07:00 - 20:00
Saturday: 07:00 - 20:00
Sunday: 09:00 - 20:00


related searches: Bravo kola, Bröstkarameller, Källers Karameller, Tomteklubba
Similar places near
Kioskpiraten Kioskpiraten 590 meter Jawbreaker!! Knallhårt gammalt godis senaste 2 gångerna: fick slänga 3 sorter..verkar...
Glasshuset Glasshuset 650 meter På glasshuset har vi glass i alla dess sorter. Vi har en Godisbutik fullt med smaskig...
Reviews
Nostalgi att bara få känna lukten av godis utanför precis som när man var 4år. Väl värt ett besök och vilken fantastisk byggnad!
Ohhhh, jag vart så sugen på en tomteklubba. Efter att bott i Norge i 23 år å fick med mej ett gäng vid jul på ett besök i Hudik. Nostalgin attackerade med full kraft, ja nog fasiken måste man väl erkänna att tomteklubba är nog världens världens bästa klubba. Å den där hårda lakritsen också. Inte så bra för diabetesen kanske, men på ren norska "de driter jeg i". Å så för å erkänna ännu mer.. Svenskt götta är bättre en norsk, speciellt om de är en tomteklubba involverad. Helst Kola. Lägg av va gött.
Man heter ju fagerström men är inte släkt med dessa. Stod dock mitt namn på påsen så tyckte den var min.
Här stannar vi ofta till : tror vi alla älskar godis.
Mycket smarrigt och ett besök väcker en hel del nostalgi, eftersom många av barndomens favoriter finns på hyllorna. Både första och andra sortering finns och det går att fynda till exempel bräck till bra priser.
Kanon ställe å mycket trevligt bemötande. Lämplig liten butik me stort utbud
En karamellfabrik med anor ! Absolut värda ett besök även om du besökt dem tidigare. Senaste gången jag var dit var strax före jul nu 2022. Vi väntar två yngre flickor från Canada över Jul och och då sälja in Hudiksvall med verksamheter till dessa vars släktingar har sitt ursprung från Delsbo
Liten, mysig självbetjäningsbutik. Priser står på produkterna, räkna ihop summan och swicha till numret på anslaget i butiken. Skulle nog inte fungera överallt.
Konfektyren är oerhört god men vi blev besvikna över att man fick se en skärm med hur tillverkningen sker... Ingenting irl
Mysig miljö & härlig känsla. Synd man inte kunde se någon tillverkning. Lättsamt med självservice & swish-betalning.
Comment on this business

to add Fagerströms Karamellfabrik map to your website;