facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falbygdens Osteria

Falbygdens Osteria

About

I vår butik/restaurang kan ni botanisera bland Falbygdens många och goda ostar, lokalproducerade produkter samt internationella specialiteter.

Story

I butiken finns en 25 meter lång ost/delikatessdisk. Det finns inte bara Falbygdens goda ostar utan vi har även goda delikatesser i form av oliver, skinka, salami, marmelader och kex som passar perfekt till osten. Många av produkterna är lokalproducerade men det finns ett brett utbud från andra delar av världen också!

I vår restaurang serverar vi främst Ost- och delikatessbuffé men det går även att köpa en enkel kaffe med kaka.

I presentavdelningen hittar du ett stort utbud av trevliga och smarta saker, både till köket, andra delar av hemmet eller en fin present till någon som du gillar. Ett måste för dig som gillar att överraska. Vi är kända för vår julmarknad som öppnar 10/10 kl 10 och vår påskmarknad som öppnar den 3/3 kl 10. Varmt välkomna in till oss!

Address:
Phone: 0515717230
City: Falköping


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:00
Wednesday: 10:00 - 18:00
Thursday: 10:00 - 18:00
Friday: 10:00 - 18:00
Saturday: 10:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Falbygdens osteria reviews, Falbygdens osteria photos, Falbygdens osteria menu, Falbygdens museum, Osterian, Falköping se, Cesarstugan
Similar places near
SHAM SAMI SHAM SAMI 1 km Massor av grönsaker o frukt ,goda mandariner, tomater likaså
Netto Falköping Netto Falköping 1 km Bedrövligt. Städningen är i det närmsta obefintlig och det ligger skräp och mat övera...
Falköpings Saluhall Falköpings Saluhall 1 km Ny regi, testade räkmackan en sen lördagslunch, mycket bra. Hög kvalitet på räkorna o...
Ica Supermarket Falköping Ica Supermarket Falköping 1 km Tummen upp helt enkelt :
Willys Willys 2 km Finns numera på Gunnestorpsgatan men nya adressen är ej inlägg ännu Stort och fräscht...
Åsalid Falköpings Bryggeri Åsalid Falköpings Bryggeri 2 km Mikrobryggeri i toppklass!
Gula Kiosken Gula Kiosken 2 km Vi har ett stort utbud och erbujder kunden allt från frukost, kaffe, godis, konfektyr...
Maxi Ica Stormarknad Falköping Maxi Ica Stormarknad Falköping 2 km Maximalt som alltid, go personal. Tyvärr så är inflationen ett aber för låginkomsttag...
Coop Extra FalKöping Coop Extra FalKöping 2 km Hjälpsam personal till en stressad turist. Rent och snyggt, rymlig butik.
Frøys Lamm Frøys Lamm 8 km Rent och fint. Väldigt fräscht. Smidig incheckning med nyckelskåp. Rekommenderas
Sanvic Knabstrupper Sanvic Knabstrupper 10 km Sanna och Victor Hedén driver stuteri, seminstation och nötköttsproduktion under namn...
Sara och Anders jordgubbar fd. Dimbojordgubbar Sara och Anders jordgubbar fd. Dimbojordgubb... 10 km Fina jordgubbar, trevlig personal och bra med parkeringar. Finns även glass att köpa...
Reviews
Här var det ost i stora lass och massor av annat också. Det var väldigt mycket folk så kan rekommendera att försöka åka hit andra dagar för att slippa en massa trängsel. 5 stjärnor för brett sortiment av ost och för trevlig personal. Rena & fräscha lokaler.
Mycket speciell plats. Vi började med att äta buffén. Det var lite svårt att äta sig mätt upplevde jag. En pastasallad hade varit ett bra komplement. Buffén passade sig inte för barn, även tonåringen hade svårt. Bra att det finns pannkakor att köpa till, men jag hade nog verkligen gärna sett ytterligare något alternativ utöver buffén, eller tex något mer barnvänligt på buffébordet tex prinskorv. Butiken är en enorm, en fantastisk källa för inte bara ost utan mängder av olika delikatesser. Missa inte "ät snart" - hörnan för riktiga ostfynd. Personalen är ung men trevlig, både i restaurangen och butiken. Ett besök rekommenderas verkligen!
Så trevligt och mysigt ställe. Ost av alla de slag och mycket mycket mer. Vi åt även lunch där som var prisvärt och gott.
Ost o ost, här verkade finnas allt, italiensk lufttorkad skinka, marmelader o sylt, läsk o must, köksverktyg o en retrohörna o ett trevligt matställe. Förutom osterian fanns en väldigt trevlig och informativ turistbyrå i de mer centrala delarna av Falköping som även det var väl värt ett besök
Jag hittar lite av varje, men framför allt OST. Det finns verkligen allt till alla smaker. Mycket tillbehör till ost. Sen har dom också deras trevliga julmarknad som alltid startar den 10/10 varje år.
Oj oj oj här snackar vi ost och lite till. En upplevelse att komma hitt, upleva denna ställe, smaka på ostar av olika slag och köpa med sig ett och annat gott mm.
Otroligt god ost & delikatessbuffé! Atmosfären i restaurangen är fantastisk och personalen är väldigt professionella och trevliga! Utbudet i ostbutiken är stort och priserna är väldigt förmånliga! Rekommenderas starkt!
Stor butik med ost o tillbehör,även en trevlig resturang med ostbuffe.
Massa,massa ostar, kex och massa annat att handla. Nu även julmarknad. Fikade i deras resturang.
Goda välmatade smörgåsar gott färdigbryggt te och kaffe. Härligt med provsmakning i butiken. Ett paradis för ostälskare.
Comment on this business

to add Falbygdens Osteria map to your website;