facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falck Hälsocentral

Address: Sandviken
City: Sandviken


Reviews
Bra personal och bra service, när man väl får tag på dem. Försökte boka tid via 1177s hemsida och skrev utförligt mina problem. Blev hänvisad till telefonrådgivning istället. Ringer dit, så får man prata in ett meddelande på telefonsvarare? Va i hel..? Är det 2021 eller 1990? Ingen har iallafall ringt upp…
Jag ringde 2 gånger idag och lämnade telefonnummer som de skulle ringa upp på vid en viss tid under dagen, blev uppringd varken första eller andra gången då de sa att de skulle ringa tillbaka. Förstår att man inte ska ringa till vårdcentralen om det är akut, men att inte bli uppringd då de har sagt att de skulle göra det är en väldigt stor besvikelse. Spelar ingen roll vilket yrke man jobbar i så ska man hålla det man säger. Hade det varit möjligt att ge minus med stjärnor hade jag velat ge det.
Vart femte år eller så när man råkar ut för riktig rethosta som håller en vaken på natten kan man behöva en fungerande hostmedicin. Damen i telefon på Falck hävdar nu att eftersom ingen hostmedicin hjälper ? har de helt slutat att föreskriva hostmedicin. Enligt 1177 på webben och info om Cocillana Etyfin är det precis vad som hjälper i en sådan här situation. Det finns fortfarande tillgängligt på apoteket av en anledning.
Otroligt social vårdpersonal från läkare till receptionister. Kunniga, ödmjuka, glada och lyhörda dessutom personliga i sin yrkesroll helt enkelt professionella. Bästa rekommendationer får Falck's av mig.
Trevliga läkare, trevlig sjukgymnast får 100 % stöd när man tränar. Glad och hjälpsam personal i anmälningsluckan.
En diabetessköterska som ger mej insulin som förhindrar mej att gå ned i vikt som är huvudorsaken till diabetesen...
Väntat på samtal från läkare 23/11-16 men det uteblev totalt!!
Fick snabbt hjälp
Omöjligt att få tag på någon att prata med.
Bra personal. Seriösa och mycket lediga tider
Comment on this business

to add Falck Hälsocentral map to your website;