facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falck Sverige

Falck Sverige

About

Falck är Nordens största privata personvårds- och räddningstjänst-entreprenör

Story

Falck har bedrivit verksamhet i Sverige sedan 1950, (i Danmark sedan 1906) och är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster hos såväl myndigheter som företag.

Falck erbjuder olika tjänster inom assistans, vård och hälsa, beredskap, räddning och rehabilitering. Genom alla affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa folk som en röd tråd.

Syftet med vår Facebooksida är att berätta om vår verksamhet och att ha en dialog med alla som vill komma i kontakt med oss. Vi kan inte kommentera enskilda ärenden via Facebook. Kontakta oss gärna på Facebook när du vill, vi besvarar frågor och synpunkter säkrast under kontorstid på vardagar. Tänk på att inte lägga ut personliga uppgifter i kommentarer eller frågeställningar, då alla kan läsa dem. Inlägg som innehåller uppgifter om personliga eller ekonomiska förhållanden tar vi bort från facebooksidan och vi fortsätter kontakten via telefon, e-post eller brev. Inlägg som strider mot lagar eller som på annat sätt är olämpliga tas bort. Detta gäller inlägg som innehåller:
• förtal, personliga angrepp eller förolämpningar
• hets mot folkgrupp, sexistiska eller andra trakasserier
• våldsskildringar eller pornografi
• uppmaningar till brott
• olovlig användning av upphovsrättsligt skyddat material
• material som strider mot personuppgiftslagen
• svordomar eller obscena ord
• kommersiella budskap eller reklam
• politiska budskap

Address: Förrådsvägen 2, 181 42 Lidingö
Phone: +46 8 731 40 70
City: Lidingö
Zip Code: 181 42



related searches: falck vägassistans, falck sweden, falck assistance, falck euro assist plus, falck towing
Similar places near
Nya Lidingö Hantverksgrupp AB Nya Lidingö Hantverksgrupp AB 599 meter Vi hjälper våra kunder med allt - ombyggnad, renovering, målning, våtrum, skorstensre...
Iris Lidingö Iris Lidingö 1 km IRIS är en HBTQ-verksamhet för ungdomar mellan 13-25 år på Lidingö. Verksamheten håll...
Nyföretagarcentrum Lidingö Nyföretagarcentrum Lidingö 2 km Hos oss får du som funderar på att starta eller precis kommit igång med ditt företag,...
Jobba i Lidingö stad Jobba i Lidingö stad 2 km Vi är 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken. Här satsar vi helhjärtat på utve...
Ukrainska Barnstudion і Stockholm. Українська Дитяча Студія в Стокгольмі Ukrainska Barnstudion і Stockholm. Українськ... 2 km Українська дитяча студія КВІТКA створена з метою етичного та естетичного виховання ді...
Klockare Fastighetsmäkleri Klockare Fastighetsmäkleri 3 km Kvalitet, engagemang & resultat!
Storholmen Träd Storholmen Träd 4 km Mycket professionellt arbete, stora träd nära hus och växthus, de var PROFFS och kund...
Preference Preference 5 km Preference levererar stöd, metoder och mjukvara för att hantera och analysera besluts...
Reviews
Grymt bra gubbe som hjälpte mig. Dock lite lång telefon tid Västra FrölundaTjänst: Batteri
Fick äran att bli bärgad av Jimmy! Killen jag pratade med på telefon först var inte super trevlig då jag inte hörde vad han sa och bad han upprepa och prata tydligare. Blev väldigt glad överraskad när bärgarn Jimmy ringer, super glad med massa energi som gav lite ljus i den dystra tillvaron av en bil som inte var körbar! Super trevlig, hjälpte till hela vägen med hyrbil och rubbet. Jag är jätte nöjd!
Total oording och kaos på detta företag: Teckande en assistansförsäkring på nätet hos dom, och utförde betalningen samtidigt, trots det kom en faktura hem efter en vecka, på grund av att enl Falck var min försäkring var obetald. Kontaktade Falck och dom ursäktade sig med att det var datorns fel, och att jag kunde bortse från fakturan. Efter en månad kommer en betalningspåminnelse på tidigare faktura, kontaktar Falck igen, och får till svar att jag kan kasta fakturan, då ber jag mannen jag pratar med, att jag vill att han verifierar på mail att jag inte behöver betala. Dessvärre orkar han inte att bemöda sig med det, utan säger att vi jobbar inte med betalningsanmärkningar. Då ber jag honom ännu en gång att jag vill ha det skriftligt, men han saknade både ork och lust till det, varvid jag omgående sa upp försäkringen och tecknade en ny i ett annat bolag. Idag kom ett brev från Falck att det kommer att ta 4 veckor för Falck och utföra återbetalningen! Jag kan bara tolka det som att Falck har helt usel likviditet eftersom dom behöver 4 veckor på sig för att betala tillbaka 542:- Att Falck helt saknar förståelse och självkritik framgår tydligt, när dom i brevet skriver att dom hoppas att få se mig som kund igen. ALDRIG MER FALCK.
Svårt att bedömma då jag inte behövt hjälp av dem än men har betalat årsfaktura för vägassistans för en tid sedan men har inte fått någon som helst kvittens på att jag har anslutit mig till falck. Andra har fått dekal att sätta i rutan på bilen och lite papper om den försäkringen. Och sänt förfrågan om detta via mail. Men inget svar och det har gått över en månad nu.
Beställer bärgning med god framförhållning. De tar beställningen och vi spikar tid och plats. 5h efter utsatt tid står både verkstad och jag fortfarande och väntar. ANVÄND EJ
Bra kontakt med chauffören, som var kunnig på sitt område . Kom i tid,snabbt klar. Husbil från parkering och till verkstad.
Skickar "erbjudande" i brevlådan varje år, som ser ut som en faktura. Detta är gravt oetisk marknadsföring, företag som skickar oönskad reklam och försöker få det att se ut som en faktura hamnar på min svarta lista. Oseriöst!
Enkelt att flytta försäkringen till nya husbilen. Mycket trevlig kille som svarade och hjälpte mig.
Värt varje krona när man får krångel med sin bil ute på vägen. Jag fick snabb och bra hjälp när jag fått punktering. Vänlig personal.
Comment on this business

to add Falck Sverige map to your website;