facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falköpings Station

Address: Järnvägsgatan 5, 521 33 Falköping
Phone: 07507838493
City: Falköping
Zip Code: 521 33



related searches:
Reviews
Jag förstår att det är covid men det är ingen anledning till nedsmutsning! Fråga är om det är invånarna eller pant samlare
Se på målarfärg som torkar är roligare än denna platsen.
Väldigt tråkig, finns inget mer o säga...
Tågen kommer i tid, ibland....Åkte tåg i Tre år. Skönt och bekvämt med Tåg. Ibland var det personal brist, trasiga tåg, arbete med järnvägen...färre tåg och Tågtider, med mera. Tågen stannar inte på alla Stationer, heller. Åka förbi där man bor och byta tåg tillbaka igen och igen. Annars är det bara bra, med Tåg.
K-märkt stationshus i funkisstil som är ljust och vackert på sitt sätt. Sköna bänkar. Positivt att dörrarna låses upp tidigt på morgonen 5:00. Däremot gillar jag inte att biljettautomaten tagits bort. Pressbyrån vill man helst undvika att gå in i.
Bedragare. Jobben utfördes inte alls och om så inte så väl som utlovat. Hade ej ekonomiska förutsättningar att anställa personal,Var ej sanningsenlig enl. Detta gentemot de medarbetare han trots företagets ekonomiska hinder anställde och detta ledde till att dessa inte fick inte sina löner administrerade. Förtalade anställda. Startade utlottning på Sociala medier och vinnarna fick enligt tävlingens policy ej sina vinster utdelade. Stark avrådan
Bra station. Åker mycket till Jönköping.
Stor navpunkt, men i övrigt finns här inget roligt att göra i väntan på tågbyte.
Falköpings Centralstation är en stiltypisk funkisbyggnad med väldigt gedigen stil och högt till tak, dock ekar det mycket inne i vänthallen vilket gör att alla där hör vad någon annan säger enkelt och sittplatser as placeringar är urusel numera i förhållande till att sitta och se all information på informationstavlorna både för bussar och tåg.
Det här är inget roligt ställe, kyligt och ogästvänligt tycker jag.
Comment on this business

to add Falköpings Station map to your website;