facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falkudden camping och stugby

Falkudden camping och stugby

About

www.campingfalkudden.se

Mission

Come and visit us and experience the silence of Sweden; it will make your holiday unforgettable!

Products

We have 31 camping pitches and 12 4- and 6- beds cabins.

Address: Näsvägen 4, By Kyrkby, 774 99 Avesta (municipalité)
Phone: 0046 226 70071
es.nedduklafgnipmac@tkatnok
City: Avesta
Zip Code: 774 99


Reviews
Mycket trevlig och lugn camping. Vi hade jättefin plats och trivdes bra under vår vistelse. Supertrevligt värdpar. Lite äldre servicehus, men välstädat och funktionellt. Fanns en egen bra strand med brygga. 5 stjärnor för att campingen verkligen passade oss perfekt. Vi kommer garanterat tillbaka.Hotellets höjdpunkterLugnt och tyst
Trevliga ägare till denna camping. Fin plats, lugn å ro. Det blir fler gånger vi kommer att åka hit.Tjänst: 5/5
Mysig, enkel camping vid en fin badplats. Tyst och lugnt med trevlig personal.Rum: 5/5
Hälsade bara på gäster på campingen. Men mycket fint
Vi har gästat campingen ett antal gånger och är varje gång helnöjda. Kommer tillbaka. Undrebar utsikt över Bysjön, så avstressande. Campingvärdarna gör allt för att vi gäster skall trivas! Kan rekommendera ett besök!
Andra gången jag och min man är här och vi är supernöjda! Dom gemensamma toaletterna är alltid rena och fräscha, bra parkering, bra fiskemöjligheter. Dom som äger campingen ger allt för att man ska trivas, jättebra camping!
stuga såg ut som en loppisbutik, en riktig taklampa, resten var tak och väggmonterade sänglampor, även toaletten hade en sänglampa som belysning, toaletten saknade dessutom handfat, man fick gå in i köksvasken för att tvätta händernaelutrusningen hade dessutom dåligt med anslutningar så man fick dra ur andra kontakter för att kunna använda nästa. Det fanns två st. köksstolar och ett matbord som fungerade bra, en fåtölj så om vi skulle titta på tv fick en sitta på en köksstolar, inte speciellt bekvämt, nu hade vi tur, vi slapp göra det för vi fick inte någon fart på tv:n. Man hade satt fast myggnät..... med häftstift för två fönster, häftstiften satt med c:a 10 cm mellanrum, så fönstret gick inte att öppna "varför då myggnät"???? Jo vi fick sedan se att man glömt att sätta på fönsterhasparna på insida, så hade men kniv eller en mejsel så kunde man sätta in den mellan fönsterbåge och karm och bara vicka upp fönstret. Tordes vi lämna stugan efter att vi upptäck det??? NEJ. Sängen en katastrof, det stod på hemsidan att det fanns en bäddsoffa vi trodde då att den var för att sitta, men nej den var för att sova i,mitt i madrassen så var det en liten grop, som kroppen envisades med att hamna i när man somnat, så man vaknade av att man hade väldigt ont i ryggen och fick flytta,på sig, för vi var ju två. Vi fick ingen information om någonting, bl.a att vi skulle betala extra för duschen och corona städning??? På hemsidan så stod det att stugan skulle kosta 650 kr/natt Vi fick betala 830 kr/natt, då förväntar man sig en riktig säng sova i, och frukost, för det är ju rena hotellpriset. En härlig natur men föreståndare som inte borde få hålla på med liknade verksamhet, man hade dessutom en attityd som inte passar i service. LÄGG NER STUGUTHYRNINGEN. Jag hoppas att ni förstår att jag inte vill/kan rekommendera falkudden camping.
Lugnt och trevligt. Värdparet var jätte trevliga. Av sanitetsutrymmena hade man kunnat önska lite mer. Städning, påfyllning av papper t.ex. Toaletter: Städningen hade kunnat varit bättre. Lämplig för hundar: Separat bad.
Vi bokade för tre nätter två familjer med 5 barn 9-13 de upplevdes störande att de pratar högt långt före kl 23:00 fick avsmak av ursel bemötande och otrevlig värdinna som dessutom inte gav oss tid att packa ur bilen vid ankomst utan var tvungen flytta bilen prompt. Hon ansåg att camping passar för små barn o pensionärer att vi var på fel camping. Hemskt otrevlig att vi packade på morgonen drog till ett annat camping.
Liten tyst camping med mycket regler. Finns inget för barn att göra och de får inte ens prata och skratta för högt. Ej barn eller familjevänlig. Passar dig som vill ha knäpptyst och ingen aktivitet. Fin badplats.
Comment on this business

to add Falkudden camping och stugby map to your website;