facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falsterbo Camping Resort

Falsterbo Camping Resort

About

Falsterbo Resort campingen på Näset vid stranden i Falsterbo. Här erbjuds ni vackert belägna platser och stugor i naturreservatet Ljungen. Öppet 8:00-22:00

Story

Falsterbo Camping Resort. Campingplats, stugor och ställplatser på perfekt läge på Falsterbonäset. Mellan 3 golfbanor, strand och ljungens naturreservat ligger ni på mysiga platser med tillgång till servicehus, butik, konferens, pizza och gatukök, dans och lek med barnklubb. Välkomna!



"Falsterbo camping & resort är belägen bara några hundra meter från den vackra vita stranden med det böljande kristallklara vattnet. Här möts du av natur i världsklass där Ljungens naturreservat möter långgrund strand i en vacker symbios, som bjuder in till härliga havsbad, kitesurfing, vandring, cykling och fågelskådning!Boka och bo i fräscha, mysiga och moderna campingstugor. Kommer du med husbil, husvagn eller tält, så erbjuder vi mysiga campingtomter och ställplatser. Här finns aktiviteter för alla åldrar och vi ser fram emot en härlig säsong tillsammans med er!"
Address: Reuterswärds väg 1, 23942 Falsterbo
Phone: 0406024020
City: Falsterbo
Zip Code: 23942


Opening Hours

Monday: 10:00 - 12:00


related searches: falsterbo resort, falsterbo camping ljungens, camping skanör, falsterbo beach, camping falsterbo horse show
Similar places near
Falsterbo Beach Falsterbo Beach 544 meter
Bryggan i Falsterbo Bryggan i Falsterbo 2 km Fantastisk strand, bryggan går att hoppa från men kolla djupet innan.
Falsterbo Fyr Falsterbo Fyr 3 km 100% värt ett besök. Fin natur runt omkring också
Reviews
En mycket trevlig camping där du med en kort promenad når en fantastisk sandstrand! Vi stannade två nätter här, vi upplevde inga köer i servicehuset och det var alltid välstädat när vi använde det. Bra diskrum och kök. Fanns även en kyl i servicehuset. Hade varit önskvärt dock att kunna pausa vattnet i duschen … På sina ställen är vägarna väldigt smala och svängarna snäva. En del fordon som är långa står också nästan ute på vägen vilket kan göra det lite trixigt att köra in vagnen. Kan rekommendera att promenera in och kolla vart du ska först om man är lite otrygg i momentet med att parkera vagnen. Vi kommer gärna åter till denna plats! Promenadmöjligheter: Fina miljöer runt stranden att promenera runt i!
Smutsigt servicehus. Dusch kostar pengar och fick inte till lagom värme på duschen blev jättevarmt och sen kallt! Härlig strand och mkt aktiviteter på plats. Bra att promenera med hunden utanför campingen! Hund fick vara på stranden efter kl 20:00.Tjänst: 3/5
Mycket trevlig camping! Kändes väldigt rymlig och luftigt. Städpersonalen gjorde ett fantastiskt jobb, all heder till dem. Fina omgivningar till bad, vandring och cykelleder. Vi kommer garanterat tillbaka!
Hyrde stuga , den var nog inte riktigt isolerad för minusgrader . Men ett ypperligt bemötande när jag påtalade problemet . Service på topp nivåRum: 4/5
Inget vidare, mycket kalla dusch o toalett utrymmen. Vi bor tillfälligt i husvagn för vi lånar ut vår villa!!!
Fin camping med underbara sandstränder ca 200 meter från campingen.
Vi åker hit och tältar och är på Falsterbo Horse Show!!!!!? Inget annat !!!!!
Otroligt med korsspindlar både ute och inne. Trevlig personal och nära till ett härligt havsbad. Stugan hade ingen aircondition och vi kunde inte ha fönstret öppet på grund av alla mygg inga myggfönster, jättevarmt i stugan.
Otrolig havsmiljö med världens skönaste finkorniga sand endast några hundra meter från campingen.
En fin och välskött camping, fräscha duschar och toaletter, köket rent och snyggt. Personalen i receptionen vänlig och tillmötesgående, liksom i Bistron där det fanns lite "lagomrätter" att välja mellan, nackdelen var de framfusiga måsarna, men går bra att sitta inomhus också.Nu är det ju fortfarande försäsong, hoppas det går att hålla samma höga klass då högsäsongen drar igång! Fina omgivningar och många cykelvägar. Som förstagångsbesökare är vi väldigt nöjda och kommer gärna tillbaka.
Comment on this business

to add Falsterbo Camping Resort map to your website;