facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Falun C

Address: Promenaden 1, 791 30 Falun
City: Falun
Zip Code: 791 30



related searches:
Similar places near
Knutpunkten Falun Knutpunkten Falun 369 meter Det här är ett område som Falun har behövt ha en längre tid. Resor inom och utanför l...
Reviews
Lättillgängligt. Lite tråkig station med stora utrymmen men lite verksamhet i form av butiker och annat. Att vänta på stationen är ingen höjdare om man får vänta länge. Det roligaste tidsfördrivet var att gå till Max som ligger utanför, för att caféet inne på stationen lagt ner.
Väldigt luftig liten centralstation! Ganska praktiskt utformad. Men dessa trappor. ganska oempatiskt. Tänk om man hade kunnat bygga nedgången till tunneln så att det blev en sluttande gång istället. Rampliknande. Det är ju så opraktiskt med trappor för människor med massa bagage. Visst finns en hiss. Men en rampliknande sluttningen hade varit mer praktisk. En sån finns på femmanhuset, innan tunneln mellan femmanhuset och centralstatonen i Gäteborg. Där är det som en liten sluttning istället för trappa.
Kiosken tömd och stängd. Toaletterna går inte att använda, behövs en kod som man inte kan få tag på. Mycket skräp på golvet, ostädat. Ingen rulltrappa. Bedrövligt.
Äntligen ett resecentrum värdigt Falun. Området är uppbyggt runt den stationsbyggnad som funnits på platsen sedan sent 1800-tal. Väl tilltagna väntytor och en kiosk som skulle kunna fyllas mer än den är idag. Lätt att åka till och lätt att hitta i.
Trevlig station, synd att kiosk saknas
Tåg är mycket bättre än bilar! Bilar luktar illa, låter mycket och är bara farligare.
Jag är pissnödig och toalettdörren har nu stulit 15 kr av mig
Helt okej busstation Jag känner mig nöjd
Stor rymlig tågstation..men med dåligt utbud av service..annars så finns de nödvändigaste...
Comment on this business

to add Falun C map to your website;