facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Familjebadet i Sävsjö

Familjebadet i Sävsjö

About

Välkommen till det varma sköna badet för hela familjen!!



"Motionssim/äventyrsbad"
Address: Hägnevägen, 57680 Sävsjö
Phone: 0382-15301
City: Sävsjö
Zip Code: 57680


Reviews
Lagom stort badhus för familjen med barn under tonåren. Fin vattenrutschkana med lysen och tidtagning. Kul vrivel/ström och plus för alla roliga vattenleksaker att låna. Varmtvatten i de poolerna för mindre barn, dock var ytan lite oljig här, som om folk fuskat med duschen och hudkräm låg och flöt vid trappen i. Inte så fräsch. Rena omklädningsrum. Kiosk finns.
Så otroligt dålig stil att personer med funktionsnedsättning krävs på att skaffa Pluspolare kort när man innan har kunnat gå in tillsammans med ledsagarbevis. Dessa barn och ungdomar/vuxna kan inte gå och bada annars på egen hand. Det är ju ingen skillnad, kort som kort. Hur många föräldrar tror ni har koll på detta??? Nä skärpning.
Mycket bra utbud: 25m bassäng, bastu, rutschbana, bubbelpool m.m. Vänlig personal, delvis kvällsöppet, bra pris med 20-kort även billig. Klart rekommenderat!
Varmt vatten och rent och fräscht, åker gärna en omväg hit. Rutschkanan är också varm. Trevligt fik och rimliga priser. Perfekt för mindre barn.
Kan verkligen rekommendera ‍- allt ni behöver för ett bad med barnen. Plus med alla leksaker mattor bollar i stora bassängen. Lite trångt i duschutrymmet annars super.
trevligt badhus, inte förstort. har bra uppsikt över hela anläggningen.
Ganska litet, men trevligt badhus med lite av allt möjligt för alla. Rekommenderas
I närområdet är detta det absolut bästa badhuset då man har barn, är man 2 föräldrar med så kan den ena smita iväg en stund av relax avdelningen som ingår i priset. Toppen!
Det bjöds på en blöt o trevlig upplevelse. Bra ordning trevlig personal. Kommer gärna att åka hit igen
Väldigt trevligt badhus, bra temperatur i både vatten och luft då även en badkruka som jag kan trivas! Passar kanske bäst gör familjer med barn 10-12 år och yngre då det kan vara lite litet för tonåringar.
Comment on this business

to add Familjebadet i Sävsjö map to your website;