facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Familjebil Sverige AB

Familjebil Sverige AB

About

Välkommen till Familjebil Sverige AB! Vi ser till att din nästa bilaffär också blir din bästa bilaffär. Etablerade och verksamma i branschen sedan år -1972! Fråga Familjebil Först! "Nöjda kunder gör oss glada - glada kunder gör oss nöjda"

Story

Varmt välkommen till Familjebil Sverige AB. Vi erbjuder våra kunder ett brett sortiment av bra begagnade bilar för alla kundgrupper och plånböcker. Genom ett fast lågt pris, testade bilar och en stabil organisation levererar vi ett tryggt, roligt, och bra bilägande - alltid med seriösa trygghetsgarantier. (läs gärna mer på www.autoconcept.se)

Address: Färgvägen 2, 44361 Stenkullen, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: +4630223477
City: Stenkullen
Zip Code: 44361



related searches:
Similar places near
Bilupplysningen.se Bilupplysningen.se 447 meter Vår webshop är öppen dygnet runt! Lager & kontor finns på Tegelvägen 2 44361 Stenkull...
Autoadapt Bilanpassning Autoadapt Bilanpassning 952 meter Störst på att anpassa bilar till funtionshindrade. Bra bemötande kunnig personal. Sto...
PG Wheels PG Wheels 1 km Gummiverkstad och uthyrning av lokaler.
Hi-Tuning Performance Hi-Tuning Performance 2 km Hi-Tuning Performance är otroligt duktiga och har en väldigt hög servicenivå. De har ...
Reviews
Mycket trevlig personal och mycket professionell service.
Allt du kan tänka dig inom bilvärlden under samma tak, allt från slitvarg till prestandamonster, numera även en auktoriserad motoroptimeringsfirma med många år i branschen, allt från eko-tuning till monster erbjuds, naturligtvis med garantier även här! Kom förbi Familjebil på Färgvägen 2, Stenkullen och bli en del av det goa gänget! Väl mött
Efter att ha besökt diverse firmor och privat annonsörerna. Var det antingen var helt uppenbart även för mig som icke bil kunnig. Problem som jag direkt märkte vid 5 min provkörning. Fick jag detta ställe som tips. Jag fick ett och engagerat personligt bemötande. Istället för att föröka övertyga mig till dyrare köp studerar har en budget att hålla. Så utgick man från mina behov och möjligheter. När det senare uppstod ett problem med bilen fick jag hjälp långt utöver vad man hade behövt göra. Som jag förstått det är detta ett företag som gått vidare i generationer och man är mån om sitt rykte och sina kunder. Kan varmt rekommenderas. Om du inte har ett bil intresse och vill ha tryggheten, som att du köper bilen av en nära bekant. Så är detta efter många andra försök till bil stället att vända sig till.
De är inte ens värda en stjärna. De har dåligt kundbemötande, säljer bilar som är halv fungerande. Personalen hånar en och ljuger för en. Säger olika saker varje gång man varit i kontakt med dem. De påstår att ha Asperger och ADHD för att sedan när man frågar om det är så. Så hånar de en och säger nej det har jag inte. En nyckelring försvann hos dem när jag skulle få min bil fixad som jag hade mindre än 2 veckor innan den gick sönder sen tog det dem 6 veckor att ge mig tillbaka bilen utan de gjort något. Ja visst jag fick ha lånebil men den var mer än skrot rent utsagt en trafik fara som slukade bränsle. Sen påstår de vid upprepade gånger att det inte är trafikfarligt att köra med en bil där dörrarna inte stänger sig. De lovade att besikta bilen och att installera en extra backlampa. Men de så att det var för svårt för dem. En utbildad verkstad och bilförsäljare. De skulle jag aldrig lita på om jag vetat det från början. En Mycket missnöjd kund.
Köpte min nya bil av denna bilhandlare i december 2020. Tog bort min positiva rekommendation då man var tvungen för att kunna göra en där man inte rekommenderar Var sjukt nöjd till en början då man fick trevligt bemötande och snabb service. Allt gick snabbt och bra men upptäckte redan efter några veckor att något inte stämde med de vinterdäck som jag fick. Åkte till en däckfirma som då upptäckte att det var fel bultar till däcken och när de skulle kolla varför jag tappade luft i ena däcket upptäckte dom att det var olika däckmärke. 3 däck var ett märke och 1 var av ett annat märke. Det ena däcket hade mindre än 3 mm kvar. Alltså däcken var inte godkända då man inte får köra med olika märke och inte heller ha mindre än 3 mm kvar. Ringer upp Hampus och klagar men fick en sjukt dålig attityd där han tyckte att du ska vara glad som fick aluminiumfälgar med tillhörande året runt däck bilen såldes egentligen bara med sommardäck... mitt i vintern det tog dom 3 timmar att ens hitta ett par vinterdäck som passade bilen och då var detta resultatet. Olagliga däck som jag inte upptäckte fören någon vecka efteråt. Hade jag märkt det tidigare hade jag avblåst affären. Mycket dålig stil och attityd. Rekommenderar att ni aktar er för dessa. Hade man frågor om bilen kunde Hampus inte så mycket om bilen och hänvisade till en mekaniker som inte ens kunde svenska och hade svårt att kommunicera. Man fick veta en bra stund för att ens få hjälp vid problem där man ville ha en lösning. Problem slutar inte där. Idag när jag skulle besikta bilen fick jag även reda på att bilen inte följer trafiksäkerhets reglerna då baklyktorna är tonade och dimljusen hade led konvertering. När man är amatör på bilar så förväntar man sig att man köper en bil som är trafiksäker och uppfyller de krav som finns, speciellt när det är en bilhandlare.
Rekommenderar ingen att köpa bil här! Sommardäck ingick i bilköpet, men det visade sig att däcken var från 2006 och hade olagligt mönsterdjup, blev erbjuden att köpa begagnade däck för 500:-st trots att däcken ingick i köpet. Vindrutetorkarna var helt utslitna och skulle inte gått igenom besiktningen, bromsljus & dimljus ur funktion, plus lite fler mindre fel. Nyckel nr 2 laddar ur och fungerar inte och dom skrattar oss bara rakt upp i ansiktet och säger att vi kan ha tappat nyckeln och att den har gått sönder efter att vi köpt bilen så dom behöver inte åtgärda det. Har tyvärr nu fått höra i efterhand av flera att det här är ett skojarföretag, så se upp! Besviken & lurad kund ........................ Eftersom jag inte kan svara på något annat sätt så gör jag det här med en uppdatering! Nu juger du som en häst travar Emil, du vet mycket väl att däcken var helt utslitna och olagliga! Tänker inte skriva mer, men vi har fått laga bilen efter köpet hos er hos ett professionellt företag för 10-15 000:- eftersom vi inte orkar bråka med er mer! Så se upp med Familjebil AB!
En blufföretag som lurar dig på pengar. Undvik dom så slipper ni att ha huvudvärk. Ägaren har kommenterat min recension och vill att jag ska komma i kontakt med dom.... Jag har försökt att komma i kontakt med ägaren i fem veckor men tyvärr det gick inte. Säkert har ringt och mejlat dom mer en 10 gånger utan att lyckas. Istället att kommentera här du kunde ha ringt mig och pratat med mig ägaren. Varnar Er alla potentiella kunder att tänka noga innan ni gör något affär med Familjebil.
Mer än katastrof, och så otrevlig personal, åkte ända från Lund till den firman för att köpa en Bmw 530 regnr xsg018 Först var det att regnr var stulna sen var det att bilen hade skuld på 2000kr. Det fick jag reda på från transportstyrelsen som jag ringt till, och polisen som sa att bilen har tagits i beslag tidigare. Jag valde ändå att åka för att jag fick så bra pris från 64700kr till 59000kr. Förutom det så ville jag så gärna köpa bilen då det stod i annonsen klart och tydligt att man kunde STÄNGA AV AIRBAGEN där framme på passagerare platsen. vilket var mitt enda krav. Jag åker till firman och det visar sig att det inte går att stänga av airbagen utan mot en annan extra kostnad eller om jag själv står för det. Vilket det inte stod i annonsen. Vi kommer överens om att firman skulle lösa det på påskdagen. Jag stannar i Göteborg från torsdag till lördag påskhelg för att få bilen så som lovat. Jag ringer på lördagen och frågar om hur det har gått. För att jag måste åka tillbaka. Då hade han inte hunnit göra något, och att jag skulle återkomma om någon timme. Jag ringer tillbaka efter en timme ungefär. En annan kollega svarar så otrevligt att jag blir så upprörd. Det jag får för svar ” vill du köpa bilen köp den som den är vill du inte så åk tillbaka, jag kan sälja bilen till vem jag vill för ett bättre pris, det är min bil”. Värsta bemötandet jag någonsin varit med om!!!! Köp aldrig bil härifrån !!! Jag har köpt bilar från olika firmor men ett sånt bemötande har jag aldrig stött på!!! Usch!!!
Ägaren var mycket bra att ha och göra med. Det var lite diverse dolda fel med bilen som uppstod efter någon vecka men han var tillmötesgående och sjysst. Han påtalade bl.a att bromsarna behövde bytas vid en provkörning vilket han såklart kunde hållt tyst om samt bjussade på en lättare rekond.
Var intresserad i en bil att byta in mot min bil. Fick nästan ett skratt när jag nämnde vad jag ville ha för min bil. Fick näst in till ett skambud enligt mig, samt att de värderar samma bil i lägre utrustningsnivå och sämre skick för ca 20 tusen mer. Det hade inte heller något intresse i att en kolla på min bil utan ville bara vet registreringsnummer samt hur långt den hade gått. Var sugen på att göra en affär men de sköt sig själva lite i foten. Lägg tid på att hitta en bättre bilhandlare, inte värt att lägga ner tid här.
Comment on this business

to add Familjebil Sverige AB map to your website;