facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Familjecentralen Torsby

Familjecentralen Torsby

About

Familjecentralen Torsby finner du på Nya Torget 4 i centrala Torsby tätort.

Story

Familjecentralen Torsby är en verksamhet under uppbyggnad . Vi startade upp i mindre omfattning i september 2015 och finns i Mejeristen (höghuset) i Torsby tätort.

Familjecentralen är mötesplats för småbarnsföräldrar med barn från 0-6 år där du som förälder eller blivande förälder kan träffa andra barnfamiljer. Familjecentralen är en samverkan mellan Torsby kommun och Landstinget i Värmland.

För att denna sida ska vara en trevlig mötesplats ber vi alla att hålla en trevlig ton mot varandra. Inlägg på sidan kan komma att tas bort om innehållet bedöms olämpligt. Exempel på kommentarer som kommer att gallras är sådana som innehåller upphovsrättskyddat material, hot, trakasserier, sekretessbelagt material, skvaller, lögner, svordomar, personangrepp samt marknadsföring av kommersiell verksamhet.

Vi tar oss rätten att ensidigt avgöra om en kommentar eller motsvarande ska tas bort.

Vi bevakar sidan kontinuerligt men upptäcker du något du inte upplever som passande är vi tacksamma om du hör av dig till oss.

Impressum

Eva Lena Ueltzhöfer, samordnare och socionom Familjecentralen Torsby

Address: Nya Torget 4, 68530 Torsby
Phone: 0702548756
City: Torsby
Zip Code: 68530


Similar places near
Visit Torsby Visit Torsby 20 meter Parkering platsen va bra
Torsby kommun Torsby kommun 114 meter Hej och välkommen till Torsby kommuns officiella Facebook-sida. Här svarar vi på fråg...
Comment on this business

to add Familjecentralen Torsby map to your website;