facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Familjeläkarna Barkarby

Familjeläkarna Barkarby
Address: Barkarbyvägen 51, 177 43 Järfälla
Phone: 08215200
City: Järfälla
Zip Code: 177 43


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Familjeläkarna Saltsjöbaden, Rosendal Familjeläkarna, 1177 vaccin Stockholm, Vaccinationsbokning Stockholm, Covid test Järfälla, Vaccinationsbuss Stockholm, Jakobsberg vårdcentral, Familjeläkarna Mölnlycke
Similar places near
Vibblaby Husläkarmottagning Vibblaby Husläkarmottagning 2 km Bästa bemötande, patienter alltid centrum,100/% professionella.
Vibblaby Husläkarmottagning Vibblaby Husläkarmottagning 2 km Lokalen är fin och fräsch. Jag är super nöjd med personalen här. Alltid jätte trevlig...
Muskeldetektiven Muskeldetektiven 2 km Fina fötter efter besöket.
Kallhälls Nya Vårdcentral Kallhälls Nya Vårdcentral 5 km Otroligt trevligt bemötande och snabb hjälp! Att träffa en läkare som verkligen bryr ...
Reviews
Väldigt glatt överraskad över vården på familjeläkarna. Jag hade inte särskilt höga förväntningar men är otroligt nöjd både när det gäller bemötandet av mina barn och mig själv. De lyssnar, återkopplar i tid, tar snabba beslut samt remitterar vid behov utan krångel.Ett litet minus för lång väntan på tid, annars - Tipptopp!
Trevlig receptionist, trevlig läkare som lyssnade och var väldigt lyhörd. Fick den hjälp jag behövde på en gång. Har man ADHD eller Brännt ut sig så är det här dom lyssnar och inte säger "ta ledigt en vecka".
Vilken oprofessionellt bemötande via video samtal. Bytar vårdcentral på en gång
Hade en ganska okej introduktion tillsammans med psykolog Stavroula Contocanou till en början på våran första träff. Slutade med att hon avbokade min andra KBT redan innan jag ens hann påbörja terapin. Hon skickade även ingen remiss till en viss utredning jag behöver som påverkar min livskvalité stort som hon utlovade. Jag är väldigt missnöjd.
För första gången på snart 20 år bemöttes vi med både värme och förståelse istället för misstänksamhet. Min son är mycket svårt sjuk och det har varit en kamp under alla dessa år att få läkare att förstå. Jag ser fram emot det första besöket som blir på torsdag, då vi ska diskutera vilka åtgärder som behöver vidtas från deras sida. / Marianne Nyman-Hilding
Otroligt obehaglig receptionist! Ringde precis in för att boka en läkartid. Kom till en Lena eller Lene? var svårt att höra vad hon gav för namn, då hon prata så fort och sluddrigt. Hur som helst arbetar kvinnan som sjuksköterska hos Familjeläkarna i Barkarby, det var i varje fall så hon presentera sig själv. Herre gud säger jag bara, kommer ni till henne LÄGG PÅ och ring en annan dag eller vänd er till en annan vårdcentral. Vet inte vart jag ska börja. Otroligt otrevlig och kort i tonen. Kvinnan fråga varför jag ville boka en tid men ville samtidigt inte lyssna? hur går det ihop. Hon stressa på och lät jätte irriterad, på gränsen till arg, väldigt obehagligt faktiskt. När hon försökte låta trevlig så lät det nästan värre, då det lät förlöjligande. Otroligt obehagligt, allt samman. Samtalet tog max 3 minuter, men kändes som en evighet. Jag skulle föreslå att personalansvarig går in och lyssnar på det inspelade samtalen som personal i receptionen har med oss patienter antar att ni spelar in, det är verkligen inte ok att bemöta människor på detta vis. Idag har vi människor fler möjligheter till sjukvård och är inte beroende av en central, skulle inte bli förvånad om ni förlorar patienter. Personligen tänker jag ringa tillbaka lite senare för att verkligen bekräfta min tid hos er. Litar inte på Lena/Lene för en sekund. Ska även överväga andra VÅRDgivare.
Inte att rekommendera!! Varit inbokad kl 08.00 Vid två tillfällen och inte blivit avbokad förrän jag står i dörren trots att läkaren varit sjuk i flera dagar. Så dåligt. Blir att lista sig någon annanstans
Varje gång jag besöker Familjeläkarna så blir jag dåligt bemött i receptionen. Som kund vill man bli bekräftad med ett leende och en personal som tar sig tiden att hjälpa till så fort de kan. Här upplever jag att personalen istället vill visa hur upptagna dom är med andra arbetsuppgifter och att vi som kunder måste vänta. Har man arbetsplatsen i en vänthall där nya kunder förväntas skriva in sig inför sitt besök borde den främsta arbetsuppgiften vara att välkomna nya kunder. Väl inne bemöts jag alltid av betydligt mer proffesionell personal. Ni måste lära er frontpersonal vikten av bra kundservice!
Bedrövliga läkare... oprofessionella och inkompetenta.. efter 1 veckas besök blir jag kontaktad och får frågan om jag kan mäta mitt barn när läkaren kunde utfört detta när jag var på plats.. bedrövligt.. läkaren skriver journalen 1,5 vecka efter vårt besök och ringer mig som kund och frågar ytligare frågor.. Har tvilling pojkar och familjeläkarna har ställt och rört till det så himla mycket.. fått remiss skickad till olika ställen för mina tvillingpojkar.. Kommer definitivt byta husläkare.
Väldigt bra bemötande. Snabbt och professionell service. Angagerad personal och bra uppföljning. Korta väntetider. Man få läkartid omgående och remiss till kompletterande undersökngar väldigt snabbt. Bra organiserat Covid vaccination. Jag är nöjd och tacksam för service ni erbjuder.
Comment on this business

to add Familjeläkarna Barkarby map to your website;