facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Familjen AB

Familjen AB

About

Kommissionsförsäljning av begagnade barnartiklar samt second hand försäljning av möbler och inredning

Story

Vi är företaget som tröttnat på en ständig konsumtion av nyproducerade varor. Vi tror att det finns en enorm potential i att ta tillvara på de ting som redan existerar för att istället skapa ett kretslopp av saker som kan användas av mer än en familj.

Vårt fokus är att arrangera pop-up event i Helsingborg där vi främst kommer att sälja märkes- och kvaltietsbarnsaker på kommission. Eftersom vi även har en förkärlek till gamla möbler kommer det också att finnas heminredning som fått nytt liv, till försäljning.

Vi vill inspirera småbarnsföräldrar till att köpa nästan nya kläder, leksaker och övriga barnsaker till sina barn eftersom fördelarna är så många. Att minska klimatpåverkan och bidra till en bättre framtid för våra barn är en aspekt, att det är kul att fynda och snällt för plånboken är en annan. Dessutom är det roligt att hitta unika saker istället för att enbart handla det som finns på de stora kedjorna för tillfället.

Vi hoppas att detta kan väcka Ditt intresse och att Du vill komma på ett av våra evenemang!

Familjen AB

Address: Drottninggatan 29, 252 21 Helsingborg
Phone: +46722513311
City: Helsingborg
Zip Code: 252 21



related searches: Familjen kläder, Familjen Helsingborg kläder, Familjen hbg, Sälja barnkläder Helsingborg, Helsingborgs kort, Barnloppis Helsingborg, No27, Väla presentkort vilka butiker
Similar places near
Gömstället Gömstället 580 meter Barnbutik för åldrarna 0-16 år med fokus på personliga leksaker och allt ni kan behöv...
Tio Kronor Tio Kronor 2 km our shop have best products to your home with best prices starting from 10 kronor. v...
Piraia Piraia 7 km Piraia erbjuder babykläder, barnkläder och tonårskläder till bra kvalité för den medv...
Reviews
En pärla! Handlar allt hos Familjen! Bevisar att 2nd hand i första hand inte bara är bättre för planeten och plånboken, det är roligare också. Handlar flera gånger i månaden har tre barn och är hittills 100% nöjd med alla köp.
Det är så bra med begagnatbutiker och denna hade lite blandade barnsaker och ganska strukturerad
Översatt av Google Ganska liten och erbjuder främst damkläder; endast ett mycket litet utrymme var reserverat för manssaker. Det hölls väl ändå. Original Quite small and mainly offering women clothing items; only a very small space was reserved for man stuff. It was well kept, though.
Comment on this business

Directions to Familjen AB with public transportation


Helsingborg Tågagatan V 80 meters
8
Helsingborg Sundstorget 270 meters
1
11
2
22
3
7
8

to add Familjen AB map to your website;