facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fandado

"En restaurang med fantastisk internationell mat i form av smårätter och cocktails i världsklass."
Address: Heliosgången 20 , Stockholm 120 30, AB, SE
Phone: +46 8 511 055 25
City: Stockholm
Zip Code: 120 30


Opening Hours

Monday: 06:30-23:00
Tuesday: 06:30-23:00
Wednesday: 06:30-23:00
Thursday: 06:30-23:00
Friday: 06:30-23:00
Saturday: 07:30-23:00
Sunday: 07:30-23:00


related searches: lunch hammarby fabriksväg, hämtmat hammarby sjöstad, cafe luma, bästa lunchen i hammarby sjöstad, hammarby lunch, bar hammarby sjöstad, julbord hammarby sjöstad, take away hammarby sjöstad
Similar places near
Mandarin Sea City Mandarin Sea City 161 meter Gott och bra variation på rätterna!Mat: 4/5
Sushi & Dumplings Sushi & Dumplings 249 meter
Pong Pong 870 meter
Bleck Bleck 1 km Härlig vibe, perfekt på våren! Potatisrätten till förrätt var perfekt.
Whippet Lab & Social Justice Club Whippet Lab & Social Justice Club 1 km Fyndig meny som gav mig möjlighet att testa nya maträtter. Missa inte de rökta oliver...
Vina Vina 1 km Väldigt god mat och roligt utbud av viner. Mysig lokal. Däremot är servicen väldigt s...
Folii Folii 1 km Väldigt mysig vinbar. Härlig lugn jazz spelades i vinylspelaren när vi anlände. Kunni...
Susherian Susherian 1 km Supergott! Verkligen något extra!!! Trevlig lokal också!
Holy Monkey Holy Monkey 1 km Snabbt och smidigt och restaurangen stänger hyfsat effektivt ute ljudet från Centrals...
Caos Caos 1 km Tipp topp ställe utan tvekan, fräsch lokal med trevlig personal och god mat till ett ...
Cantina Raw Cantina Raw 1 km Första gången vi åkte hit! Extremt cool modern restaurang med stora influencer från d...
Nu Nu 2 km Vilken besvikelse. Först tog maten lång tid, vilket tjejen i kassan iaf bad om ursäkt...
Liquid Liquid 2 km
Tabberaset Tabberaset 2 km Älskar konceptet med svenska Tapas. så fruktansvärt gott om man är för den typen av m...
Noodle Mama Noodle Mama 2 km Lite förvirrande sätt att beställa, hon i kassan underlättade inte när jag bad om hjä...
Pong Pong 2 km
Restaurang TWO Restaurang TWO 2 km Grymt bra korean bbq. Finns en riktigt bra halloumi wrap om man vill ha vegetariskt....
Reviews
Vilken mat!!! Så gott och fint serverat. Trevligt koncept där du beställer en 3-4 rätter som serveras en och en. Tonfisken var bland det godaste jag ätit. Dessutom väldigt bra service. Rekommenderas!
Fantastiskt bra mat men hela besöket förstörs av den usla servicen. 25 min för att få beställa. Vinet kommer in när vi ätit upp maten. Inga servetter eller bestick på bordet. Samma för sällskap runt om. Dessutom snorkig attityd - som att man är till besvär. Med det usla läget borde de leva på sin service. Hur bra maten än är då så kommer man inte tillbaks - finns gott om bra krogar i Stockholm - undvik denna.
Jobbar i närheten så ger gärna restauranger mer än en chans. Har besökt Fandando 5 ggr nu under lunchtid. Maten är ganska smaklös, steak och pommes va knappt tillagad samma med Torsk och potatis. Smaklös mat speciellt när vissa är sås baserad och såsen håller inte alls måttet.
Helt imponerad! Mycket färska råvaror, konstnärlig presentation av alla fusion-rätter. Schysst och trevlig personal! Rekommenderar laxtartar och röding. Avsluta med en sådan här fantastisk dessert och man blir helt nöjd.
Helt otroligt god mat! Kunnig och trevlig personal. Fandado känns lyxigt och avslappnat på samma gång. Ett toppenställe!
Gå hit om ni vill äta något gott! Om man vill testa så har dem just nu en AW meny med tre små rätter och tre små drinkar
Man bara måste besöka restaurang Fandado i mitten av Sveavägen i Stockholm city. En matupplevelse av små rätter med fantastiska smaker som gör att man bara vill ha mer. Hög servicenivå när det gäller både kunskap och personlig touch, lotsar dig gärna fram till ett passande dryckesval. Mysig, stilfullmiljö med utsikt genom de stora panoramafönsterna som finns både i restaurang och den rymliga loungedelen där det servers vackra, innovativa cocktails av toppklass.
Mycket trevlig restaurang i centrala Stockholm som serverar nya fräscha smakupplevelser som man inte tröttnar på. Vällagat och genomtänkt meny som serveras som smårätter som man gärna kan dela på och smaka av varandra, sk social dining! Du får en utmärkt service av personalen som är mycket kunnig och gör allt för att du ska få en härlig restaurangupplevelse. Kan varmt rekommendera denna restaurang!
Mycket trevlig miljö med fräsch och god mat, rekommenderas!
Fick tips om Fandado och jag kan säga att tipset var förstklassigt! Vi är mer än nöjda alla fyra. Extra plus för den passionerade bartendern som komponerade ihop fantastiska egna drinkar och berättade om dem med glöd. Bra service, trevlig personal som gav det lilla extra. Vi kommer tillbaka och tipsar i vår tur om Fandado till alla vi känner!
Comment on this business

to add Fandado map to your website;