facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farfars Mölle

Farfars Mölle

About

En plats där historien och framtiden möts



"We run a small ceramic handcrafted industry tightly incorporated with our restaurant. We believe that the continent begins with Mölle and therefor you will find strong influences from the very same continent but also the rest of the world. Multikulti some would name it but it is simply just "happy camping" in its purest form. So bring your good mood and curiosity and come over to share it with us! Most welcome to a place that is just as narrow and silent as a bodega in Caracas:"
Address: Norra Strandvägen, Mölle
City: Mölle


Similar places near
Upplev Kullaberg Upplev Kullaberg 582 meter Smidig och enkel uthyrning av Kajak, får se Kullaberg från ett fint perspektiv samt b...
Villa Collina Villa Collina 582 meter
Kullens Fyr Kullens Fyr 3 km Härlig utsikt från fyren. Naturum är ett riktigt spännande och pedagogiskt utflyktsmå...
Röde Orms vänner Röde Orms vänner 3 km Röde Orm är en vängrupp för vikingaperioden. Hör av er om ni vill vara med. Event ka...
Reviews
Besökte Mölle Krukmakeri för att beställa pizza i juli månad. Valde deras ravioli och den var tyvärr ganska torr. Fyllningen var bra men själva rätten serverades väldig tråkigt. Det kändes som kokt ”studentpasta” med riven parmesan och svartpeppar ovanpå. Ingen sås, olivolja eller lite brynt smör till. Bara kokt ravioli. Det var rätten och det blev väldigt torrt. Ravioliplattorna fastnade i varandra för de var så varma när de lades upp på tallriken. Tack och lov följde lite sallad med på tallriken. Men jag ångrar valet av mat. Borde valt pizza - som alltid är ett säkert kort. Tyvärr glest med personal för att be om hjälp eller för att få påfyllning av dryck. I övrigt en trevlig trädgård med äppelträd och öppen shop hos krukmakeriet. Ingen gräsmatta utan lösa småstenar där borden står. Hundar är välkomna. Kortbetalning.
Mysigt ställe med riktigt goda pizzor. Trevlig innergård i skyddad miljö. Kul med udda möblemang och jultallrikar Vi kommer åter. Perfekt efter eller före en dag kring Kullaberg.
Mycket trevlig personal och utomordentligt god pizzor. Atmosfären är stilig och lugnande trots att det är mycket folk i restaurangen.
Skönt ställe inbäddat på en liten tomt i Mölle. Goda pizzor och en grym rödbetssallad med chévre ost och valnötter. Bra atmosfär, bra service. Perfekt på en regnig som solig dag.
Jättemysigt ställe med drömgod pizza och trevlig personal. Lite långa väntetider på mat och man kan bli lite bortglömd om man sitter på fel ställe men personalen är glad och stämningshöjande.
Riktigt mysigt ställe med godaste pizza och riktigt bra service! Toppbetyg, ska ditt igen!
Är oftast så så nöjd när jag är här men de gångerna jag suttit inomhus så har musiken varit såpass hög i köket att man knappt hör vad ens sällskap säger vilket skapar en tråkig stämning när man vill ha en trevlig middag. Annars brukar jag alltid va väldigt nöjd med både service och mat, uteserveringen är supermysig :
Vi fick vänta i cirka en timme för en sallad, en pizza och lite bröd. Dessutom kostade det 100kr för en skiva bröd med lite olivolja på, helt orimligt. Det smakade gott, men inte okej att behöva vänta så lång tid. I övrigt var det en fin atmosfär. Inte att rekommendera om du har små barn eller är i tidspress.
Helt ok men inte mer, verkligen ingen kulinarisk upplevelse, men mysig atmosfär och gullig personal. Toaletterna behöver en uppdatering, ofräscha!
Trevlig miljö att sitta och dricka kaffe utomhus. Dessvärre alldeles för många fåglar som ni bör göra något åt. Inte trevligt med gråsparvar som flög tätt inpå oss. Äppelkakan var torr och tråkig, morotskakan betydligt bättre. Kanske ska prova pizza nästa gång, för som sagt mysig miljö är det och fin keramik att köpa.
Comment on this business

to add Farfars Mölle map to your website;