facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farfarsstugan Övralid

Address: Övralid , Motala 591 97, H, SE
Phone: +46 141 22 05 56
City: Motala
Zip Code: 591 97



related searches: Heidenstamhem, Övralidsstiftelsen, Verner von Heidenstams hem vid Vättern, Övralidspriset 2022
Similar places near
chill out chill out 10 km Bedrövligt bearnaisesås, frän smak av vinäger. I övrigt bra mat och gott.prisläge.Mat...
Hamnpiren Hamnpiren 10 km Mycket mysigt placerat vid vattnet. Trevlig personal och god burgare med tillbehör. L...
Hanna Hanna 10 km
STF Borensberg/ Göta Kanal STF Borensberg/ Göta Kanal 22 km En pärla mellan Göta kanal och Motala Ström. Omtyckt av oss lokala. Fin trädgård att ...
Reviews
Fantastiskt läge med utsikt över Vättern! Maten och fikat är inte riktigt lika bra som på andra ställen t ex Boställets vedugnsbageri, men bara miljön gör det värt att komma hit.
Farfarsstugans signum har alltid varit flädersaft. Men nu har de inte det längre vilket jag blev besviken på. Men omgivningen är ju fantastisk och personalen mycket trevlig!Tjänst: 4/5
Otroligt vackert och jätte trevlig personal var dock lite besviken på våfflan men en solig dag kommer jag tillbaka för en kopp kaffe och kaka Mat: 2/5
Gott fika men räkorna är absolut bäst! Hundar välkomna, vacker natur runtom och många stigar att följa runt i skogen. Trollstig för barn bla.
Bra fika och mycket trevlig miljö. Åt våfflor och det var bra, både matvåfflor och efterrättsvåfflor. Vi tyckte det va prisvärt, 180kr för två våfflor med dricka .
Väldigt mysigt kafé och riktigt god morotskaka! Utsikten över Vättern och den fina miljön runtomkring gjorde besöket mycket bättre : Lite tomt på menyn när det gäller fika, men de serverade även våfflor och mackor, så det var inte så farligt. Man kan ju inte ha allt här i livet!
Härlig miljö. Tyst,fridfullt och vackert. Goda våfflor.
Trevligt och gott mycket att välja på Rekommenderas
Charmigt litet kafe i fin miljö och med mycket vacker utsikt över Vättern. Vi drack kaffe utomhus med våra hundar i lä av en syrenbuske. Ganska dyrt och ett begränsat utbud av rätter. Riktigt god "farfarskaka".
Pizzerior har bättre sallader. Det hembakta brödet som utlovades var en lite bit kavring ej hembakt. Åk inte hit bara för maten eller fikat.
Comment on this business

to add Farfarsstugan Övralid map to your website;