facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farhult-Jonstorps församling

Farhult-Jonstorps församling

About

Våra ledord är Gudstjänstglädje, Gemenskap & Växtplats. Välkommen att dela vår gemenskap i söndagens mässa och vardagens arbete för Guds rikes utbredande.

Story

Farhult-Jonstorps Församling är en del av Svenska kyrkan i Lunds stift och Kulla pastorat. Vi tillhör den världsvida kyrka som Herren Jesus Kristus grundade för tvåtusen år sedan och som han alltjämt upprätthåller genom sin helige Ande och genom vanliga människors engagemang och tro.
Vi tror att vår församling finns för att människor på den här orten ska lära känna Herren Jesus Kristus. Vi firar Gudstjänst för att Gud kallar oss till befrielse och gemenskap. I mötet med varandra och vår Herre blir vi bättre skickade att vara människor i världen. Vardags arbete och söndags bön är det mönster som ger världen liv.

Vi menar att ingenting kan vara mer primärt i församlingens arbete än att bereda möjlighet för människor att känna sig välkomna, inbjudna och kallade att dela gemenskapen omkring Herren Jesus Kristus i den heliga nattvarden. Mässans språk är lovsång och glädje. Musiken spelar en central roll och barn är lika välkomna som vuxna.

I veckans olika verksamheter står undervisningen och budskapet om Jesus Kristus i centrum. Verksamheterna övar inför, och deltar i mässan där de har en självklar plats.

Välkommen att dela vår gemenskap.

Address: Farhultsvägen 52, 263 93 Höganäs
Phone: 04268380
City: Höganäs
Zip Code: 263 93



related searches: Vikens församling, Kulla pastorat kalender, Farhult prästgård, Kulla pastorat se
Similar places near
Heljarödsgården Heljarödsgården 3 km Inspirerande plats!
Frälsningsarmén i Höganäs Frälsningsarmén i Höganäs 8 km Bra att ni finns
Höganäs församling Höganäs församling 10 km En varm och kärleksfull plats,duktiga musiker och vacker kyrka!
Reviews
Jättefin kyrka
Comment on this business

to add Farhult-Jonstorps församling map to your website;