facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farmor Annas Matstuga

Farmor Annas Matstuga
Address: Landskronavägen 265 , Löddeköpinge 246 55, M, SE
Phone: +46 73 364 01 20
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 55


Opening Hours

Saturday: 11:00-17:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: Farmor annas matstuga menu, Farmor annas matstuga reviews
Reviews
Restaurang och fikaställe inrett i lantlig stil. Många bord inne samt uteservering i trädgården vid en nybyggd dans och grillplats. Pannkaksbuffen innehåller tyvärr bara vanliga, något tjocka pannkakor, med olika sylter, strössel, grädde och chokladpudding till priset 120kr. Plus för glutenfria pannkakor. Dålig gångstig runt huset och lite smutsiga kaffekoppar drar ner betyget.
Goda pannkakor, flera sorters strössel, grädde och olika sorters sylt som tyvärr kändes alldeles för lös. Sylt är väl dyrt så man gör den lös så går det inte åt så mycket. Trevlig miljö.
Mysigt ställe med jättegod äggakaga och goda pannkakor. Bra service och plus för leksaker till barnen ute på gården.
Goda pannkakor och hemtrevligt ställe. Det enda saknade var fruktsallad. Jag älskar fruktsallad på pannkakorna
Jodå,ingen tvekan. Mumsig pannkaka serveras här. Jag vill dock så ett slag för äggkaka med rårörda lingon, så gott. Helmask är supermysigt och maten kommer snabbt,den som inte är buffé alltså. Och trots att vägen går tätt intill är miljön mysig och ett besök är att rekommendera
Goda pannkakor och "kanelisar". Olika strössel, sylter, såser och dessutom grädde och chokladpudding att ha på pannkakorna!
Pankakorna var jätte goda. Men har aldrig varit med om en personal som är så lata. Säger att man inte har tid med att göra snyggt vid buffén. När de bara sitter chattar eller snackar med kunder i timmar. Att ta betalt innan man äter är som i öststaterna. De fördärvar hella vistelsen. Man tänker bara om de är med i priset man betalat. Personal som tygar tugumi är aldrig tilltalande.
DYRT!! Otrivsam "trädgård". Dåliga möbler. Svartbränt fläsk till äggakakan. Detta fick vi utbytt. Svartbränd äggakaka. 6 personer lämnade stället drygt 1000 kronor fattigare. Hit behöver vi inte åka igen!!!
Jättemysigt ställe med trevlig personal/ägare. Det är pannkaksbuffé eller äggakaka som gäller, så det är lätt att välja. Flera olika sylter, strössel och dessertsåser att välja på som tillbehör... Ja och grädde förstås
Här äter man verkligen gott till bra priser. Rekommenderar pannkaksbuffe eller skånsk äggakaka Omg vattnas i munnen bara jag tänker på äggakakan! Trevliga ägare och personal, mysig atmosfär i det omgjorda stallet. Verkligen en unik och härlig matupplevelse!
Comment on this business

to add Farmor Annas Matstuga map to your website;