facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farmor Lillys Äventyrsskog

Farmor Lillys Äventyrsskog

About

Farmor Lillys Äventyrsskog är en plats för lek och äventyr i anslutning till Prästgården i Landvetter.

Story

Bakom Prästgården i Landvetter ligger Farmor Lillys Äventyrspark, en vacker bokskog och en plats för lek och äventyr, dit alla barn och barnfamiljer är varmt välkomna.

Farmor Lillys äventyrsskog invigdes under högtidliga former i närvaro av Lilly Norfeldt själv, på Nationaldagen 2016. Äventyrsskogen har möjliggjorts genom en generös donation av "Farmor Lilly", som ville erbjuda barn en möjlighet att leka och har roligt i den vackra naturparken bakom prästgården i Landvetter.

Hit är alla barn och barnfamiljer välkomna. Här kan man ta med sig picknickkorg och ha en härlig stund tillsammans. Barnen kan leka i den ljusa och luftiga bokskogen och i de roliga lekfaciliteter som vi har byggt upp på platsen. Det finns skyddade sittplatser och möjlighet att grilla korv.

Address: Prästgårdsvägen 34, 43832 Landvetter
Phone: 0704107117
City: Landvetter
Zip Code: 43832


Similar places near
Landvetters kyrka Landvetters kyrka 95 meter Kapellet var jätte vackert och man tittade ut sjö Gröten. Det var fint avsked av ...
Landvetter Lekland Landvetter Lekland 1 km Ett lekland fullt av lek och skoj. Vi erbjuder lek, kalas, barnpassning, goda lunch ...
Reviews
Litet mysigt skogsäventyr för de små barnen. Många träskulpturer och små utmaningar att balansera på och leka kring. Perfekt för en mindre utflykt. Möjlighet att grilla och sitta under tak finns.
Väldigt bra och blir bara bätte
Litet miniäventyr. Grillmöjligheter finns.
Comment on this business

to add Farmor Lillys Äventyrsskog map to your website;