facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Farsta Laserklinik AB

"Hos oss får du alltid ett professionellt och vänligt bemötande.Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och använder den senaste tekniken som finns på marknaden.Och som kund blir du omhändertagen av personal med gedigen utbildning och lång erfarenhet.Vi har även Bokadirekt och är anslutna till E-Passi och Wellnet som friskvårdsleverantör"
Address: 22 Farsta Gången, 123 47 Farsta
Phone: +4686040102
City: Farsta
Zip Code: 123 47



related searches: Lifetime Clinic
Similar places near
Nikita Hair Nikita Hair 49 meter Jag var å klippte å färgade håret idag hos en tjej,Matilda.Superduktig och trevlig,ja...
LaserBeauty LaserBeauty 160 meter Jag har varit kund hos Diba på Laser Beauty i flera år. Har varit på flera olika stäl...
Beautilicious.se Beautilicious.se 636 meter Bästa salongen i stan! Brett utbud av tjänster, helt underbar personal och hög kvalit...
Reviews
Är så nöjd över alla behandlingar jag utfört i denna klinik. Har fått en så bra resultat på laserbehandlingarna, har gjort nästan hela kroppen och är snart färdig behandlad. Finns det en sjätte stjärna så skulle jag absolut sätta ut den :
Trevlig personal på en lätt-tillgänglig plats i centrala Farsta. Jag bokade en ansiktsbehandling och var otroligt nöjd! Behandlingen tog ungefär en timma att genomföra och kostade 500 kronor vilket var väldigt prisvärt. Den var väldigt omfattande med flera olika steg som gjorde min hud alldeles mjuk, ren och glansig efteråt! Rekommenderar starkt! :
Har nog testat alla behandlingar som kliniken erbjuder, utför främst laser-hårborttagning och är snart klar med mina behandlingar. Jättenöjd, kunnig och trevlig personal, även bra priser.
Väldigt trevlig och utbildad personal, har utfört ganska mycket av deras behandlingar bland annat ansiktsbehandling och laserbahandling. Rekommenderar detta väldigt starkt!
Proffsig och oerhört trevlig behandlare
Har varit på Farsta Laserklinik så trevlig personal och bemötande. Isra är super duktig, noga och har mycket erfarenheter. Rekommenderar henne starkt.
Mycket professionellt bemötande. Professionel utförande, inget slarv inget stress. Rekommenderar starkt.
Jättenöjd fotvård, ansiktsbehandling, massage. Väldigt trevligt bemötande.
Comment on this business

to add Farsta Laserklinik AB map to your website;