facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fastighetsbyrån Alingsås

Fastighetsbyrån Alingsås

About

Vi är Alingsås mest anlitade mäklare. Vårt team har tillsammans lång erfarenhet, nytänkande strategi & stark lokalkännedom. Vi hjälper dig hela vägen hem!

Story

Alingsås är känd som den mysiga fikastaden med vackra trähus och bekväm närhet till centrala Göteborg. Den populära stadskärnan lockar turister året om och många vill bo intill den härliga naturen med sjöar och trollskog.

Fastighetsbyrån i Alingsås ligger centralt på Lilla torget bland stadens caféer och butiker. Vårt team med tio mäklare i olika åldrar bidrar till en mix av lång erfarenhet och nytänkande strategi. Här finns dessutom våra mäklarassistenter och kundansvarig.

Fastighetsbyråns marknadsledande position i hela Sverige i kombination med vår starka lokalkännedomen och breda nätverk i Alingsås innebär en trygg och effektiv bostadsaffär. Vi har en plan för varje kund både före, under och efter bostadsbytet. Vi är med dig. Hela vägen hem.

Address: Lilla Torget 3, 44130 Alingsås (commune)
Phone: 0322 17025
City: Alingsås
Zip Code: 44130



related searches:
Similar places near
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås-Vårgårda Svensk Fastighetsförmedling Alingsås-Vårgård... 168 meter Jag tror jag har gjort 5 bostadsaffärer här och varit lika nöjd varje gång. Senaste g...
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 211 meter Det är en toppenbra fastighetsförmedling. Jag kan varmt rekommendera att besöka denna...
Bjurfors Bjurfors 233 meter Carina gjorde det en mäklare skall göra. Vägledde oss till en riktigt bra affär. Ödmj...
Redcarpet Fastighetsförmedling Redcarpet Fastighetsförmedling 2 km Varmt välkommen till Redcarpet Fastighetsförmedling, den digitala mäklarbyrån där du ...
Reviews
Tyvärr är jag väldigt besviken på Fastighetsbyrån i Alingsås. Kan inte alls rekommendera dem. En mäklare som lämnar mig med känslan av att blivit undanhållen delar av budgivningsprocessen. Jag fick aldrig en ärlig chans att bemöta buden som kom in i slutet av processen.
Hittills väldigt bra . Väntar på ett bra avslut, Då kan det bli bättre.
Tack Anna Larsson och Oscar Melin. Kommer minnas er för alltid när jag senare sitter i vårat nya fina hem. Så proffsiga.
Fantastiskt bra genom hela processen. Vi är jätte nöjda. Varma och härliga och proffsiga. Rekommenderar denna byrån till alla jag känner.
Gillar bemötandet, både i receptionen och av mäklarna. Man har sina favoriter men alla är bra.
Här finns proffsig, seriös personal, som månar om köpare och säljare.
Proffsigt intryck och trevligt bemötande.
Mycket vänlig och professionell. Tack!
God service av mycket trevlig personal !
Kanonbra hjälp vid vårt husköp!
Comment on this business

to add Fastighetsbyrån Alingsås map to your website;