facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fastighetsbyrån i Hallunda

About

Norra Botkyrkas ledande mäklarfirma! Välkommen in och prata bostad!

Story

Mycket boende för pengarna. Då har du hittat rätt. Här i Hallunda, Norsborg, Slagsta och Alby finns bra bostäder till attraktiva priser. Bostadsrätter i föreningar med mycket god ekonomi. Hus i välplanerade områden där fjärrvärme ger låga driftskostnader.

Fastighetsbyrån i Hallunda är ledande förmedlare av bostäder på en stark lokal marknad. Det betyder att många är både köpare och säljare. Ansvarsfullt och stimulerande för oss, men också en källa till många goda och långvariga kundrelationer.

Du hittar oss i Hallunda Centrum. Vi är beredda att med alla våra resurser hjälpa dig i din bostadsaffär. Välkommen att kontakta oss.

Impressum

Peter Jergos

Address: Hallunda Centrum, 145 01 Norsborg, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-534 710 50
es.narybstehgitsaf@adnullah
City: Norsborg
Zip Code: 145 01


Opening Hours

Monday: 10:00 - 17:00
Tuesday: 10:00 - 17:00
Wednesday: 10:00 - 17:00
Thursday: 10:00 - 17:00
Friday: 10:00 - 15:00


related searches: fastighetsbyrån hallunda, svenska fastighetsbyrån, köpa lägenhet i botkyrka, södermäklarna hallunda, fastighetsbyrån på gång hallunda, fastighetsbyrån tumba, fastighetsbyrån kommande, fastighetsbyrån botkyrka
Similar places near
Mäklare Aram Soma Mäklare Aram Soma 2 km Bra service av kunniga mäklare både när jag sålde och köpte ny lägenhet!
Reviews
Fantastiskt gäng mäklare som är väldigt duktiga och pålitliga bra service gjort alla mina bostads affärer med dem och kommer alltid att gör det nöjd kund. Tony jergos. Marcus. Peter. Emanuel. Aram. Kunde man ge er fler stjärnor så hade jag.
Bra service av kunniga mäklare både när jag sålde och köpte ny lägenhet!
Jag fick hela tiden snabb och korrekt hjälp, med väldigt vänligt och inlyssnande bemötande. Jag kunde inte ha anlitat en bättre mäklare.
Där så här att jag passerar företagets kontor varje DAG.
Jag skulle vilja dela min fantastiska erfarenhet med fastighetsbyrån Hallunda och Tony Jergos. Han var så hjälpsam och hjälpsam för att köpa en lägenhet. Tack och fortsätt med det goda jobbet. Rekommenderar starkt
Användbara filter och lättnavigerade
Comment on this business

to add Fastighetsbyrån i Hallunda map to your website;