facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fastighetsbyrån Märsta/Sigtuna

Fastighetsbyrån Märsta/Sigtuna

Story

Som Sveriges första stad var Sigtuna en attraktiv boendeplats redan för tusen år sedan. Även idag väljer människor från hela världen att bosätta sig i vår kommun. Sigtuna kommuns befolkning växer stadigt. Naturen, lugnet och småstadskänslan, närheten till storstadens puls och goda kommunikationer är viktiga bidragande faktorer.

Var du än vill bo i kommunen är det nära till grönskande naturområden, frisk luft och vatten. Och det är aldrig långt till bra förskolor och utbildningar eller fritidsaktiviteter. Med goda kommunikationer ligger Sigtuna lika nära Stockholm som Uppsala.

Hos oss på Fastighetsbyrån i Sigtuna/Märsta finner du lätt en mäklare som passar dig!

Vi är 5 mäklare med olika personligheter men flera gemensam nämnare; Personligt engagemang och affärsmässighet är våra kännetecken – varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.

Vårt samarbete med Swedbank– är lokalt förankrat – och kan gynna din affär. Vårt kontor finns centralt i Märsta Centrum, Nymärsta Gränd 4. Boka gärna ett möte med oss. När vi är i Sigtuna finns vi i Swedbanks fina lokaler på Stora Gatan 31.

Låt oss göra en värdering av din bostad så kan vi då också få berätta mer om våra olika tjänster och vårt kunnande vid bostadsaffärer!

Address: Nymärsta Gränd 4/Stora Torget 1, 195 30 Märsta
Phone: 08-594 725 20
City: Märsta
Zip Code: 195 30



related searches:
Similar places near
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 163 meter Ring, mejla eller kom in till oss på Nymärstagatan 14B i Märsta, så pratar vi om hur ...
Svensk Fastighetsförmedling, Sigtuna/Märsta Svensk Fastighetsförmedling, Sigtuna/Märsta... 474 meter Liliya Morozova är bäst!
SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna 790 meter Vi på SkandiaMäklarna förmedlar både fastigheter och bostadsrätter i Sigtuna kommun. ...
AFI Fastighetsmäklare - Sigtuna/Märsta AFI Fastighetsmäklare - Sigtuna/Märsta 799 meter Sorry!! Har tryckt fel. Du får 5 stjärnor för ett snabbt svar.
Stålfreds AB Stålfreds AB 12 km Anläggningsentreprenad och fastighetsförvaltning
Comment on this business

Directions to Fastighetsbyrån Märsta/Sigtuna with public transportation


Nymärstagatan (Märsta) (Sigtuna) 60 meters
Märsta centrum 70 meters
573
574
575
577
580
582
584
589
597
Märsta centrum 80 meters
Märsta Nymärstagatan 80 meters
Kulturtorget 80 meters
573

to add Fastighetsbyrån Märsta/Sigtuna map to your website;