facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fastighetsbyrån Sandviken/Ockelbo/Hofors

Fastighetsbyrån Sandviken/Ockelbo/Hofors

About

Fastighetsbyrån

Story

Fastighetsbyrån har funnits i Sandviken sedan 1971. Vi är klart marknadsledande och säljer mer än varannan bostad i Sandvikens kommun. Kontoret har 8 anställda som är specialister på villor/fritidshus, bostadsrätter och kommersiella fastigheter. Personligt engagemang och affärsmässighet är vårt kännetecken. Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare.



"Fastighetsbyrån har funnits i Sandviken/Hofors/Ockelbo sedan 1971. Vi är klart marknadsledande och säljer mer än varannan bostad i Sandvikens kommun. Kontoret har 15 medarbetare som är specialister på villor/fritidshus, bostadsrätter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Personligt engagemang och affärsmässighet är vårt kännetecken. Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare.Välkommen att ringa oss eller titta in på vårt kontor! Med våra generösa öppettider är det enkelt för dig att komma i kontakt med oss. Som marknadsledande har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning."
Address: Hyttgatan 37, 81130 Sandviken
Phone: 026-249950
City: Sandviken
Zip Code: 81130



related searches:
Similar places near
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 437 meter Som köpare upplever jag att byrån behöver bli mer professionella, man missade att hör...
Svensk Fastighetsförmedling Sandviken Svensk Fastighetsförmedling Sandviken 513 meter Fastighetsmäklare
Stålbucklan AB Stålbucklan AB 3 km Stålbucklan AB är ett nystartat fastighetsbolag, som äger och förvaltar fastigheten "...
Reviews
Isabelle är otroligt hjälpsam mäklare som alltid återkopplar snabbt och löser alla frågor. Väldigt trevlig utan att vara påträngande.
Jag gick nog tydligen bara förbi stället...
All personal jag haft möjlighet att träffa har ett bra bemötande och ett mycket trevligt förhållningssätt. Rekomenderar varmt fastighetsbyrå.
Bra och hjälpsam fastighetsbyrå med trevlig personal när du viĺl köpa eller sälja ditt hus eller lägenhet.
Kan vara köer men det går fort framåt.
Fi k rekordpris i försälbningen
Comment on this business

Directions to Fastighetsbyrån Sandviken/Ockelbo/Hofors with public transportation


Sandviken Odengatan 70 meters
11
13
44
47
Sandviken Plangatan 200 meters
11
13
44
47
Sandviken Mjölkbaren 250 meters
11
44
Sandviken Posten 300 meters
11
13
141
41
42
43
44
46
47

to add Fastighetsbyrån Sandviken/Ockelbo/Hofors map to your website;