facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fastighetsbyrån Tranås

Fastighetsbyrån Tranås

Story

Varmt välkomna till Fastighetsbyrån – Sveriges och Tranås största mäklarkedja. Vi erbjuder er som säljare en särklassig exponering mot marknaden där vi har skyltmöjligheter i Swedbankkontoret samt vårt egna kontor på Storgatan i Tranås.

Vårt försäljningsområde sträcker sig över Tranås, Aneby och Ydre kommuner. Varje år gör vi cirka 120 bostadsaffärer vilket resulterat i att vi har den kunskap och gedigna lokala förankring som krävs för att nå ett lyckat resultat.
Med oss får du alla fördelar i att ha en stor mäklare, exempelvis tryggheten i att vända sig till en rikstäckande organisation. Men du får också fördelarna hos en liten, personlig och lokal mäklare. Vi kan ditt område och har dagligen kontakt med en mängd potentiella köpare som letar efter bostad i Tranås-regionen. Kanske viktigast av allt, vi finns alltid nära till hands.
Personligt engagemang och affärsmässighet ser vi som en självklarhet– varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för såväl köpare som säljare. Därför utgår vi alltid från säljarens villkor och marknadens förutsättningar.
Går ni i säljtankar? Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion. Vi hjälper er med en kostnadsfri värdering.

Välkommen att kontakta oss; 0140 - 180 50

Address: storgatan 39A, 57324 Tranås
Phone: 0140-18050
City: Tranås
Zip Code: 57324


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 16:00


related searches: Hemnet se bostad Tranås, Fastigheter till salu, Hus till salu, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Lägenhet till salu Skåne, Köpa hus i Sverige, Hemnet Ydre, Mäklare
Similar places near
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Länsförsäkringar Fastighetsförmedling 58 meter Bra bank, personlig och god service. Lätt att få kontakt med dem och får alltid en br...
Svensk Fastighetsförmedling Tranås Svensk Fastighetsförmedling Tranås 96 meter Svensk Fastighetsförmedling är en av Tranås ledande fastighetsmäklare. Vi är mäklare ...
Reviews
Mycket trevliga och kompetenta mäklare!
Comment on this business

to add Fastighetsbyrån Tranås map to your website;