facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

About

Välkommen till vår Facebook-sida! Här ser du våra bostäder, vad som händer lokalt och får inredningstips och inspiration. I nästan tre decennier har vi funnits på plats i Tumba – och vi är marknadsledande i området!

Story

Välkommen till vår Facebook-sida! Här ser du våra bostäder, vad som händer lokalt och får inredningstips och inspiration. I nästan tre decennier har vi funnits på plats i Tumba – och vi är marknadsledande i området!

Address: Grödingevägen 57, 147 31 Tumba
Phone: 0856640150
City: Tumba
Zip Code: 147 31


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: fastighetsbyrån tumba på gång, mäklare tumba, kommande försäljning botkyrka, fastighetsbyrån salem, svensk fastighetsförmedling tumba, fastighetsbyrån tullinge, kommande försäljning tumba, fastighetsbyrån kommande
Similar places near
Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem Svensk Fastighetsförmedling Botkyrka & Salem... 36 meter Mycket trevliga, professionella och effektiva. Kommer inte vända mig till någon annan...
Reviews
Efter en visning var vår altan dörr öppen. Då vi inte bor i fastigheten utan på annan ort så har huset stått helt öppet i 3 veckor och övervåningen var utkyld. Reaktionen från mäklerskan var, oj vad tråkigt..
Kunde inte slutföra affären i Planet backen 22, 24,26 trots att man hade ledande bud p.g.a okunnig och oprofessionell mäklare. Bra att hon och sin chef erkände sina brister. Inte värt att anlitas finns många bättre alternativ.
Vi köpt hus i vretarna utav fastighetsbyrån i tumba Lena Larsson. Väldigt proffsig duktigt mäklare som gör sitt jobb fantastiskt. Söker du en duktig mäklare på både köp/sälj fronten har du hittat rätt.
Trevliga, smidiga och till tillmötesgående mäklare
Bökig placering i synnerhet om man åker kommunalt, sen känner jag det lite svårt med dem i försäljningsfasen kan oxå bero på mig en del iofs, då detta är en svår affär.
Vi fick snabb och professionell hjälp både innan, under och efter vår flytt. Supernöjd!
Mycket nöjd. Personalen kunnig och tillmötesgående.
Litet kontor. Svårt att se om man åker Dalvägen. Fräsch inredning
Trevlig snygg kvinnlig personal och glatt bemötande
Comment on this business

to add Fastighetsbyrån Tumba map to your website;