facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Father and Son's Burger

About

Father & Son's Burger är ett en food truck som serverar hamburgare till alla som vill avnjuta en, vare sig man käkar kött, är vegan, eller äter allt! Varmt välkomna!



"Vi är familj driven och lokal matvagn som serverar lokala burgare. Vi använder oss av färskbakade bröd från Birgers konditori i stan. Grönsaker köpes från lokala matbutiker. Vi tro på att en good burgare kan ge ett stort leende till alla, därför serverar vi vegetarisk, vegan och kyckling burgare till alla våra gäster så att ingen hamnar utanför. Dela gärna glädje och mat med dem du älskar, för att både du och dem förtjänar det."
Address: Stora Torget, 611 32 Nyköping
Phone: +46769458129
City: Nyköping
Zip Code: 611 32


Opening Hours

Monday: 10:00 - 18:00
Tuesday: 10:00 - 18:30
Wednesday: 10:00 - 18:30
Thursday: 10:00 - 18:30
Friday: 10:00 - 18:30
Saturday: 11:00 - 18:30


related searches: Foodtruck Father and Son, Father and Son Smoker, Father and Sons, Father son clothing, Father and Son Werbung, Father & Son Mein Lokal, Dein Lokal, Father and sons food truck, Father and Son restaurant wegberg
Similar places near
Father & Son's Burger Father & Son's Burger 23 meter Absolut bästa hamburgaren jag nånsin ätit. Brödet var hembakat o helt otroligt. Värd ...
Oliver Twist English Pub Nyköping Oliver Twist English Pub Nyköping 452 meter Bra bemötande av personalen. Mat är mycket god. Fint urval av öl på kran. Personalen ...
Gullans Kiosk Gullans Kiosk 759 meter en meny kostade 99kr dra mig tillbaka inte ens jag tjänar så mycket! vad tror ni? att...
Burger King Nyköping Burger King Nyköping 2 km Ganska svag upplevelse överlag och jag kanske var lite optimistisk när jag tog en Nac...
Reviews
Låt dig inte luras tro att det serveras halvfavrikat pga att maten levereras ur en grillvagn - Burgarna är verkligen helt fantastiska! Smidig beställning via hemsidan när man sitter vid bordet när vagnen står vid Nils Oscar-bryggeriet i alla fall, tidigare har vagnen stått på Stora Torget i Nyköping & snabb utleverans av mat. Mycket trevligt med samarbete tillsammans med Nils Oscar så att man kan få sig en lokalt bryggd kall öl till maten samt det goda brödet som bakas av Birgers Konditori. Sånt höjer verkligen betyget i mina ögon! Smokey Father på bild är en given burgare i min beställning - den har allt man drömmer om! Saftigt bröd från lokalt bageri, flera sorters ost, krispigt bacon, lökringar och både Hickory BBQ-såsen & Husets Smokey Father-såsen är kanongod! Och givetvis är det en riktigt bra köttpuck på färskmalt kött också Hade gärna sett bra sötpotatispommes som tillval/utbyte på menyn också! Då hade det blivit en femma i betyg! Vegetariska alternativ: Det finns en vegetarisk halloumiburgare samt en Smokey Vegan-burgare som är byggd på en Beyond Pattie. Den veganska burgaren har varit perfekt varje gång enligt min bror som är vegan och som har provat i princip alla olika veganska "köttpuckar" som finns den vegetariska burgaren har han alltså inte provat så kan inte säga någonting om den Parkering: Kantparkering finns längs Bagaregatan & Fruängsgatan som ligger på varsin sida om Nils Oscar-bryggeriet. Parkering på Stora Torget finns ej, närmaste är kantparkering på Slottsgatan precis vid Stadshuset. Tillgänglighet för rullstol: Det finns en handikappramp upp till uteserveringen & restaurangen alltså när vagnen står vid Nils Oscar där man kan beställa maten direkt från bordet via hemsidan. Finns även sittplatser i markplan. Dock har jag för mig att det är ett trappsteg upp till matluckan ifall man skulle vilja beställa där istället.
God hhamburgare som hade fått högre betyg om priset varit rimligare. Jag tog en black burger för 249kr. Tyckte det var väldigt dyrt men med tanke på de höga betyget här och trodde jag det skulle vara värt priset. Att pommes & den utlovade coleslawn skulle vara nåt extra kanske. Pommes fritesen var torra och växte i munnen. Ingen coleslaw fick jag. Hamburgaren var jättegod men hade varit värt en hundring mindre. Det svarta brödet var kanske kul men tillförde ingenting. Hade jag betalat 149kr hade jag däremot varit mycket nöjd.
Mycket god burgare! Kött med perfekt stekyta och goda, jämnt fördelade, smaksättare. Definitivt värt ett besök när ni är i Nyköping!
Riktigt grymma burgare! Jag och frun tog en Father och SM burgare. Båda var riktigt bra men Father var snäppet vassare! Väldigt gott med BBQ såsen och sin egna dressing. Mycket överkomligt pris också, burgare med pommes och dryck för 99 kr, gäller Fathers och Månadens Gör dig själv en tjänst och pallra dig hit, står mitt emot Nils Oscars i sommar också, perfekt med burgare och bärs i helig kombo!
Värd en omväg om man ändå ska förbi Nyköping. Trevligt bemötande, smidig kortbetalning och bra burgare. Pommesen var riktigt bra också. Det finns sittplatser ute på torget.
Prisvärda och jävligt goda burgare, bra råvaror och trevlig personal. Vad mer kan man begära? Rekommenderas starkt för burgarälskare i närheten!
Helt klart bästa burgaren i stan. Stekytan på köttet är alltid perfekt. Även med jätte gott bröd och utmärkta tillbehör i burgaren.
Inte så bra tryffelburgare. För mycket ost, för mycket sås och kladd på burgaren. Hade gärna fått en dipp till pommesen däremot. Gott kött iaf.
Food truck med burgare av absolut högsta klass. Mjukt gott nybakat bröd som höll ihop burgaren bra till sista tuggan. Jag valde en dubbel SM burgare och den gjorde att bröd och kött ”ratio” blev perfekt. Extremt god ost. Kan inte bli annat än full pott. Inte missa!
Riktigt bra smaker, tyvärr lite överstekt/torrt kött denna dagen.
Comment on this business

to add Father and Son's Burger map to your website;