facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FCT Köpcenter/ Förmedlingscentralen i Tyringe

FCT Köpcenter/ Förmedlingscentralen i Tyringe

About

Skånes lågpriscenter med både nytt och begagnat!
Vi har ÖPPET: Måndag- Fredag 10-18, Lördag- Söndag 11-16 ("Röda" dagar 11-16)
Alla varor vi lägger ut här på Facebook finns i butiken när bilden publiceras. Därefter finns det risk för slutf



"Förmedlingscentralen heter numera FCT Köpcenter och säljer uteslutande nya varor.Här hittar du allt från heminredning och leksaker till fiskeutrustning och livsmedel. Från schampo och tvättmedel till kläder och smink… Ett shoppingäventyr för hela familjen!Granne med FCT Köpcenter ligger Göinge Bohagstjänst som säljer antikt, Retro och kuriosa och har öppet Torsdag, Lördag och Söndagar.På sommaren arrangerar FCT väldigt populära Bakluckeloppisar i samarbete med Lions Tyringe.Välkommen att också följa oss på Facebook och Instagram på FCT Köpcenter!Välkommen!"
Address: Hörjavägen 2, 282 34 Tyringe
Phone: vxl: 0451-56850
City: Tyringe
Zip Code: 282 34



related searches:
Similar places near
Ica Nära Matlusten Tyringe Ica Nära Matlusten Tyringe 2 km Bra affär att handla varor. Trevlig personal. Tycker om att gå dit ibland.
Pysseltagen Pysseltagen 21 km Har endast handlat från Pysseltagen via nätet men uppskattar den snabba leveransen sa...
Reviews
Inte så roligt längre, då de inte säljer begagnade varor mer. Rent generellt kan man säga att det har blivit ett renodlat varuhus , likt flera andra typ ÖoB, Rusta, dock med betydligt större säljyta. Prismässigt vågar jag inte säga rakt ut om det är dyrt eller billigt, kanske möjligen i dessa trakterna Göinge , men längre söderut i Skåne finns varuhus med betydligt lägre prissättning.
Mycket sämre nu när det inte finns gammalt o begagnat. Sista besöket från mej på det stället
Mycket sortiment av möbler och inredning kläder skor m. m rekommenderar verkligen att besöka
Ger sken av att vara billigt men är dyrare än ÖoB, rusta och dollarstore..
Vilken underbar butik med så stort sortiment. Min kära var här tidigare och han tänkte " här skulle min fru gilla att shoppa" vilket jag gjorde och lär snart komma tillbaka igen.
Här finns allt man kan tänka sig från husgeråd till presenter
Tyckte att de var roligare för när det var lite begagnat o lite gamla grejor lite stormarknad över det nu men det var ju hyfsade priser
Vete tusan vad detta skall vara för "förmedlingscentral"??? En salig blandning av ÖoB, Dollarstore, ... men inte ett enda spår av någon "förmedlingscentral" och prisnivån var ju inte mycket att jubla över heller! Namnet är direkt missvisande! Nähh... Lockar inte till ett besök till
Finns mycket billigt när det kommer till förbrukningsvaror. Vill även slå ett slag för restaurangen om man vill ha en lunch efter handlandet.
Lagom med grejer, blandat med nytt och gammalt. Tillägg: Allt gammalt är borta, det som det startade med. Numera är det som vilken butik som helst.
Comment on this business

to add FCT Köpcenter/ Förmedlingscentralen i Tyringe map to your website;