facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for FedEx Arlanda

"FedEx hämtar och levererar paket i över 200 länder. Välj en lösning som passar dig. FedEx hjälper ditt företag att skicka paket. Boka online redan idag! Anpassade lösningar. Avancerade fraktverktyg. Komplett utbud av tjänst. Global närvaro."
Address: Fraktvägen 34 B, 190 60 Märsta
Phone: +46200252252
City: Märsta
Zip Code: 190 60


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00


related searches: FedEx sweden, FedEx drop off stockholm, FedEx kontakt, FedEx sweden contact, DHL stockholm, Spåra FedEx, FedEx pickup Sverige, FedEx service point near me
Reviews
Undvik, undvik, undvik. Ett katastrofalt leveransföretag på alla sätt och vis. Få/inga leveransalternativ, konstiga förseningar utan förklaring, levererar på fel datum, struntar i att ringa innan leverans och påstår i efterhand att paket inte kunde levereras då man ej var hemma mellan "08-16" eller något bisarrt i den stilen. Värst är dock deras "kundtjänst" som är så skrattretande dålig att man endast bör nyttja den i underhållningssyfte; en automatiserad röst vars enda uppgift tycks bestå i att informera om att man ej kan få någon hjälp såvida man inte har ett kundnummer, efterföljt av "finns det något annat jag kan hjälpa dig med idag?". Alternativet är chatt/email-support där någon tvärs över jorden ber om ursäkt för besväret och lovar att någon kommer höra av sig i närtid för uppföljning spoiler: ingen kommer att höra av sig.
Som mottagare av försändelser är upplevelsen oerhört negativ. Det finns ingen möjlighet att få veta när på dagen en försändelse kommer det står före 22.00 vilket inte är så specifikt. Jag har inte möjlighet att ta semester bara för att kunna ta emot en försändelse. Om jag har möjlighet så köper jag varor från ställen där de inte använder FedEx som leverantör.
Har för andra gången på kort tid suttit hemma en hel dag för att ta emot en utlovad leverans, men inget har kommit. Har försökt kommunicera med FedEx, men mötts av uteblivna bud och lögner om att de har ringt men att jag inte svarat. Fedex är på allvar det absolut SÄMSTA transportbolaget alla kategorier.. varning för katastrofservice vid varje transport. Urusla! SÄMST!!!!!
Någon måste ju vara sämst på det de gör, och att slå Postnord på fingrarna i denna kategori trodde jag var omöjligt men att FedEx överlever som ett företag är ett mysterium då de varken kommunicerar, går ej att nå om man inte redan har ett konto hos FedEx och de meddelar inte om något gått fel. Spännande sätt att driva företag på...
Sämre än sämst!!! Fick leverans 3 dagar efter planeratd leverans och var just då inte hemma. Fick inte någon tid eller avisering 30 min innan. Nu går det inte att boka om eller veta när de försöker igen.
Finns inget sämre företag… De hör aldrig av sig för att leverera paketet. Dessutom är deras kundtjänst helt värdelöst
Tredje gången jag får stanna hemma från jobbet och hålla mig inne till kl 22.00 och vänta på ett paket som inte kommer. Helt värdelöst företag som inte kan uppdatera försändelserna.
Varför är ni så svåra att prata med. Var en som vill köpa saker av mig. Tydligen från Danmark. Varför ska jag då köpa ett Mastercard kort för tusen kronor för att kunna betala försäkringen på 744 kr
Har bara bra erfarenheter från FedEx. Båda gångerna har de ringt upp mig i samband med leveransen och snabba är de också. Det går även att ändra dag för utkörning på deras hemsida om du vet att du inte kommer vara hemma.
Går inte att få prata med någon!!! Utebliven upphämtning går inte att styra upp om man inte har kundnummer!!!
Comment on this business

Directions to FedEx Arlanda with public transportation


Gränsgatan 90 meters
579
592
593
UL806
Arlanda Gränsgatan 90 meters
Gränsgatan (Arlanda) (Sigtuna) 90 meters
579
593
801
806
Arlanda Cargo City 100 meters
579
806
Cargo City 100 meters
579
UL806

to add FedEx Arlanda map to your website;