facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Feldts Bröd och Konfekt

Address: Kasten Rönnowsgatan 10 , Halmstad 302 36, N, SE
Phone: +46 35 12 16 60
City: Halmstad
Zip Code: 302 36


Opening Hours

Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00
Saturday: 09:00-14:00


related searches: Feldts tivolikiosk, My Feldt
Similar places near
Konditori Regnbågen Konditori Regnbågen 142 meter Trevligt cafe med riktig varm choklad med lyxig känsla. Gott om sittplatser även om m...
Skånskan Skånskan 636 meter Har bara besökt Skånskan ett fåtal gånger fast det har blivit ett favorit ställe när ...
Maxi ICA Stormarknad Flygstaden Maxi ICA Stormarknad Flygstaden 3 km Oerhört rörigt när det är mycket folk och även om många kassor är öppna tar det en ev...
Reviews
Fantastiskt goda bullar, kakor och annat smått och gott. Säljer även närproducerade produkter bland annat raposolja, sylter och marmelader. Vill ge kardemummabullen en extra stor eloge, riktigt riktigt bra. Väldigt trevlig personal som jobbar i butiken också
Mysigt ställe med riktigt gott fika. Supergullig personal och bra service.
Helt fantastiskt fikaställe med galet bra service! Enda som saknas är kundtoa annars 100%igt.
Första besöket här men inte sista. Har velat prova citrontartletten så jäkla länge och nu i somras blev av! Jag blev inte besviken. Smakade på barnens bullar och dom var goda dom också!
Det här är det enda betyget som räcker åt Feldt's bröd och konfekt, för när man gör så perfekta bullar som vi fick, har så genomtrevligt härlig personal samt så utsökta produkter i överigt, vad mer kan man önska sif av ett bageri med konfektyr som så avslappnat härligt passar in i miljön och känns hjärtligt geniuint, tack till er alla som jobbar för att göra detta så utsökt bra varje dag!
Litet men mysigt fik på en intressant gata nära Brogatan. Jättegott fikabröd såg det ut som Jag åt frukostmacka med kaffe på en av bänkarna ute vid trottoaren. Jättetrevlig och positiv personal. Färgglad inredning med magiskt rutigt golv.
Fenomenalt bra kafé och butik. Genuint och inbjudande med lite annorlunda utbud och det mesta allt? är egentillverkat. Värt en omväg!
Underbart mysigt ställe. Atmosfären, personalen och deras saker är värt mer än 5 stjärnor!
Förbaskat mysigt ställe. Mest för take-away även utan att det är corona då det är begränsat antal platser. Men mycket bra i disken. Chokladkakan var toppen, citronpajen lika så men bäst var nog sockerbullen!
Världens semlor. Liksom inte bara bäst i stan utan världsbäst. Älskar äkta semlor gjorda med kärlek och schyssta råvaror! Bäst!
Comment on this business

to add Feldts Bröd och Konfekt map to your website;