facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Feldts Brygga AB

"16 juni öppnar vi för sommarsäsongen 2023!Värmt välkomnaBordsbokning för vår restaurang på kvällar gör du på vår hemsidaSommarkrog på strandpromenaden i Kungshamn precis vid Smögenbron. Härliga bistrorätter med på ett fantastiskt läge med sol hela dagen. Maten avnjuts i vår restaurang eller på vår uteservering."
Address: Roparebacken 1 , KUNGSHAMN 456 31, O, SE
Phone: +46 523 797 97
City: KUNGSHAMN
Zip Code: 456 31



related searches: Feldts brygga ab kungshamn menu, Feldts brygga ab kungshamn reviews, Feldts se, Bella Gästis Hunnebostrand, TANT ANTON
Reviews
Mysig restaurang precis intill vattnet. Mycket att välja på i Menyn till rimligt pris med tanke på kvalitén på maten. Valde deras "Fish & Chips" gjord på Sej och med en fantastisk Remouladsås till.Mat: 5/5
Prisvärt, rustikt och med fokus på råvarorna. Otroligt nöjda med vårt besök. Feskarn själv i egen hög person sprang runt mellan borden och hade fantastiskt djup förståelse för vad som serverades. Vi är super nöjda och rekommenderar alla att komma förbi. För ett gott skratt så testa deras Sjöpungs gin & tonic.
Rekommenderar starkt ett besök på denna mysiga restaurang. Trevlig miljö samt ännu trevligare personal. Maten var fantastisk. Vi åt friterade räkor som förrätt. Musslor och en "räkmacka" som huvudrätt, de va utsökt. Parkering: Smidig parkering bakom restaurangen
Vi var på Feldts Brygga ett par gånger under vårt besök i Smögen och Kungshamn. Vi åt fisk och skaldjur, allt smakade mycket bra och hade rimliga priser. Vill man ha kvällssol är detta ett perfekt ställe. Även bra om man bara vill ta en drink på bryggan. Under sommartid kan det vara bra att boka bord. En solig och varm kväll ska ni givetvis sitta på uteserveringen! Vi gillar att äta inne i Smögen också men detta är minst lika bra och här får man även solnedgången samt inte lika mycket folk. Rekommenderas!
Grymma ostron, fin caviar… Överkomliga priser och en grym solnedgång direkt från bordet! Servicen också topp! Det enda förbättringsförslag jag har är att servera champagnen i bättre glas! Lite för mycket ikeakänsla där, när övrigt presenterades väldigt lyxigt och snyggt… Kommer gärna tillbaka!!!
Bra service, hög kvalité, vi kommer ofta hit och är hittills väldigt nöjda.
Dom hävdar att dom har västkustens bästa räkmacka. Om den e bäst kan diskuteras men det är sannerligen inget fel på den. Priserna är överkomliga och personalen trevlig och hjälpsam. Stället ligger en bit bort från centrum så räkna med promenad. Utsikten var trevlig och man har bra kvällssol där.
I år är köket i toppform. Läget är fantastiskt. Servisen trevlig och uppmärksam.Mat: 5/5
Mycket bra mat med fräscha ingredienser och trevlig personal. Vi var ett stort sällskap och alla var nöjda stora som små efteråt. Tips är att boka bord på högsäsong.
Riktigt bra som vanligt. Kanske något små portioner men det är alldeles tillräckligt för priset.
Comment on this business

to add Feldts Brygga AB map to your website;