facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Feldts Socker och cykel

Feldts Socker och cykel

About

Ett cykelkafé för alla. Serverar ekologisk gofika, specialkaffe och lunch! Har plats för 10 cyklar på väggen inomhus och fler på golvet. Enklare cykleshop där vi säljer kläder från bla Void.

Address: Nygatan 1 , Halmstad 302 42, N, SE
Phone: +46 35 12 16 81
City: Halmstad
Zip Code: 302 42


Opening Hours

Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-18:00
Saturday: 09:00-16:00

Reviews
Härlig atmosfär och mycket fin personal. Toppengoda kakor så klart! Musten var också helt ljuvlig!! T.o.m toaletten var dekorerad med My:s fina konstverk
Gå in glad och gå ut ännu gladare! Livets butik och besök också deras bageri en bit ifrån med gångavstånd och glöm inte glassbutiken på sommaren! wow-factor på alla 3 ställen verkligen.
En sån där butik man blir alldeles glad av att besöka. Så fäglad och mycket kul saker. Maten var också riktigt god och kul att se hur de verkligen jobbar med lokala råvaror efter säsong
Älskar älskar älskar detta magiska ställe med plats för matsensationer, fikaglädje, fina möten och full magi! Åk dit så snart du bara kan för lunch och fika!
Underbar miljö, supergod semla och bra lunchalternativ. Enda smolket var en försvinnande liten kopp med kaffe som också var i svagaste laget.
Som ett magiskt hål i väggen på en centralt belägen sidogata i en saga träder man in i en annan värld! Man blir på gott humör av inredning, sortiment och bemötande. Det är inte ofta jag blir förvånad och pratar om nya butiker och begivenheter men här gör jag ett undantag. Detta ställe är värt ett besök!
Fantastiskt ställe med god mat och många fina produkter att köpa. Om ni inte testats deras kolor, gör det. Är dock beroendeframkallande Trevlig personal
Mysigt café med god mat och trevlig personal.
Sommaren bästa resemål.ljuvliga My var inne på caféet så serviceinriktad....
Alltid en underbar upplevelse!! Både av den goda maten men även atmosfären
Comment on this business

to add Feldts Socker och cykel map to your website;