facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Felestad New Wave Profile

Felestad New Wave Profile

About

Vi hjälper dig att vara ditt varumärke. Överallt och hela tiden! Be Your Brand!
Välkommen till
Felestad New Wave Profile.

Story

Välkommen till en engagerad helhetsleverantör
Felestad New Wave Profile startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen inom profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial. Allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och form-givning till produktion, tryck, webbshops-lösningar, lagerhållning och distribution i ett Full Service Concept.

Lite mer, lite bättre
Vi är ett team på 23 professionella och glada medarbetare som drivs av passion, stort engagemang samt levererar service utöver det vanliga. Lite mer, lite bättre helt enkelt.

Vår affärsidé är att erbjuda företag och organisationer högkvalitativa produkter. Allt från enskilda artiklar till unika paketlösningar och specialanpassade webbshopar. Sedan 2013 är vi certifierade inom kvalitet och miljö, ISO 9001 och ISO 14001.

BE YOUR BRAND - Ögonblicket då du blir ditt varumärke
Genom åren har vi hjälpt tusentals små och stora företag, verksamheter, organisationer och föreningar att hitta och utforma sin rätta profil. Innefattande produkter och tjänster som gör det möjligt att vara ditt varumärke överallt och hela tiden. Be Your Brand!

Besök gärna vår hemsida och webbshop: www.felestad.se

Välkommen till oss!



"Felestad New Wave Profile startades 1986 och är i dag ett av de ledande företagen i profilbranschen bl.a. utsedd till årets profilföretag i Sverige 2017. Profil- och arbetskläder, gåvor, profilprodukter och expomaterial - allt från välkända varumärken. Vi tillhandahåller totallösningar från idé och formgivning till produktion, tryck, kundunika webbshopslösningar, lagerhållning och distribution.Vår affärsidé är att erbjuda företag och organisationer samt kommuner högkvalitativa produkter. Allt från enskilda artiklar till unika paketlösningar och specialanpassade webbshopar. Sedan 2013 är vi certifierade inom kvalitet och miljö, ISO 9001 och ISO 14001."
Address: Profilvägen 4, 246 43 Löddeköpinge
Phone: 046-71 26 40
City: Löddeköpinge
Zip Code: 246 43


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 17:00


related searches: Blåkläder, D&J frantextil ab, Craft of Scandinavia, Newwave sweden, Newwave cn, Pahlsons daylight ab
Reviews
Alltid trevligt bemötande och proffsiga medarbetare som levererar varje gång!
Comment on this business

to add Felestad New Wave Profile map to your website;