facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Feministiskt initiativ Göteborg

Feministiskt initiativ Göteborg

About

Feministiskt initiativ Göteborg är representerade med två mandat i kommunfullmäktige och verkar för feminism och anti-rasism.

Hör gärna av dig!

Story

Feministiskt initiativs syfte är att på demokratisk politisk väg undanröja könsdiskriminering, rasism och heteronormativitet samt motverka orättvisor och förtryck som bygger på kön, sexualitet, föreställningar om ras/etnicitet, funktionalitet, klass, tro/religion, könsuttryck, könsidentitet och ålder.

Feministiskt initiativ erkänner kvinnors olika villkor och erfarenheter och strävar efter att skapa solidaritet och föra det feministiska arbetet vidare mot ett samhälle där alla har samma möjligheter att leva ett fullödigt liv.

Feministiskt initiativ vill skapa koalitioner och samarbete mellan olika feministiska inriktningar och perspektiv. Feministiskt initiativ arbetar för en politik som bygger på en feministisk analys, där utgångspunkten är frågor om hur olika maktstrukturer samverkar med den rådande könsmaktsordningen.

Feministiskt initiativ vill sätta de feministiska frågorna högst på den politiska dagordningen. Aktivism, opinionsbildning och folkbildning är grunden och vi strävar efter parlamentariska mandat för att genomdriva förändring, från lokal till global nivå.

http://feministisktinitiativ.se
https://twitter.com/gbgfeministerna
http://ungafeminister.se/

Address: Djurgårdsgatan 10, Göteborg
City: Gothenburg



related searches: Feministiskt initiativ ungdomsförbund, Feministiskt initiativ partiledare, Feministiskt initiativ Stockholm, Feministiskt initiativ partiprogram, Feministiskt initiativ facebook, Feministiskt initiativ röster 2018, Fi parti, Teysir Subhi
Similar places near
Kommunistiska Partiet Kommunistiska Partiet 2 km Kommunistiska Partiet kämpar för ett samhälle byggt på jämlikhet och solidaritet. Vi ...
Moderata Seniorer Göteborg Moderata Seniorer Göteborg 152 km Välkommen till Moderata Seniorer i Göteborg!
Comment on this business

to add Feministiskt initiativ Göteborg map to your website;