facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fenderkungen

About

Fenderkungen har skydd för bildäck och fendrar. Överdrag till bildäck så du slipper svarta märken på båten och stickade snygga, hållbara fenderstrumpor.

Story

Vi säljer både bryggfendrar och strumpor till båtfendrar.
I decennier har man fått svarta och solkiga märken på båtar av gummidäck. Fenderkungens överdrag i kraftig PVC-väv till vanliga bildäck finns i marinblått och vitt till personbilsdäck och i blått till lastbilsdäck.

Väven är typ lastbilskapell och är gjorda för att hålla i många år. Dessutom är det snyggt och elegant med en bryggfender som pryder bryggan.

Däcken kan du hämta gratis hos nästan alla däcksfirmor.
Du monterar dom enkelt genom att skruva fast däcken med fransk träskruv och trä över skyddet .Dra åt med den insydda tampen - klart.

Våra strumpor till fendrar är nog bäst på marknaden. Stretchstickade i tålig polyester och tajtare ändar gör det enkelt att få på våra fenderskydd och de sitter stadigt. Mycket tåliga och repar inte upp sig så lätt som andra. Finns i helblå, vit med blå ändar, blått/grått kamouflage, svart/grått kamouflage och blått med ankare. Mycket töjbar och passar fint till följande storlekar på fender:

120 mm diameter 42-60 cm längd
150 mm diameter 55-70 cm längd
180/190 mm diameter 58-70 cm längd

Address: Industrivägen 1, 47331 Henån
Phone: +46317806590
City: Henån
Zip Code: 47331



related searches: Fenderkungen review, Bryggskydd
Similar places near
moltazdesignshop moltazdesignshop 1 km Välkommen till moltazdesignshop. Inredningsbutik och webshop. Skogsvägen 2, 473 34 He...
Ohlssons Skor & Läder, Henån Ohlssons Skor & Läder, Henån 2 km Mycket trevlig affär där man får bra hjälp av personalen.
Göksäter - AB Arvid Eriksson Göksäter - AB Arvid Eriksson 6 km Här finns lite av varje! Gillar utbudet på byggavdelningen, köksavdelningen samt att ...
Princess Yachts West Sweden Princess Yachts West Sweden 8 km Fin service och fantastisk trevlig personal som gjorde jobbet!!!
Benny & Jessica AB Benny & Jessica AB 8 km Båtförmedling, guidning vid köp av båt, service, marknadsföring.
Brandskär Brandskär 12 km De bygger en kvalitetsbedömning i världsklass och är mycket mån om att kunden skall f...
Reviews
Hur nöjd som helst! Då jag lämnade in bilen för däckskifte konstaterade dem att 2st däck som skulle på var slitna på insidan. tidsfråga innan punktering. Detta hade ju jag ingen aning om då resterande mönsterdjupet på däcken var väldigt bra! Allt löstes iaf snabbt på plats med hjälp av nya däck från lager, snabb montering av personalen samt smidig bokning av hjulinställning för bilen veckan därpå. Att alla är väldigt trevliga samt behjälpliga är ju även det ett stort plus!
Utmärkt! Fick tid snabbt, snabb service och dessutom hittade alternativ lösning på mitt problem som mycket billigare än lösningen andra firmor föreslagit
Bästa stället att förvara och skifta däcken. Dessutom mycket trevlig personal.
Grym service. Löste punktering på en av våra lastbilar snabbt och lätt!
Snabb hjälp. Bara svängde förbi. De krängde av ett däck och bytte en ventil.
Personalen är kunniga och väldigt trevliga
Bättre gummikrängare finns inte
Helt okej plats,
Mycket hjälpsamma
Comment on this business

to add Fenderkungen map to your website;