facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fi Gullspång

About

Feministiskt Initiativ: Vi vill att alla skall ha samma rättigheter, skyldigheter och möjligheter inom alla områden i livet. Läs mer här: https://figullspang.wordpress.com/

Story

FÖR ETT JÄMSTÄLLT GULLSPÅNG

Målet för den feministiska politiken är ett samhälle som skapar utrymme för alla människor att utveckla sin fulla potential, i ett jämlikt samspel med andra, oberoende av kön, könsidentitet, ålder, funktionalitet, sexualitet, trosuppfattning, hudfärg, etnicitet eller medborgarskap.

Normer och strukturer underordnar vissa grupper systematiskt medan andra privilegieras. Därför måste vi sätta antidiskriminering i fokus för det politiska arbetet.

Vi har en vision om en jämställd kommun.

Vi vill att invånarnas behov går först.

Vi vill bygga ett samhälle på delaktighet och solidaritet.

En stark offentlig sektor bidrar till social och ekonomisk rättvisa.

Politik handlar om livet. Med utgångspunkt i mänskliga rättigheter och antidiskriminering vill vi verka för ett samhälle där alla individer färdas väl genom livet. För oss är välfärd inte ett skyddsnät, utan ett verktyg för att bygga ett demokratiskt samhälle där alla invånare känner sig hörda och sedda, där alla har en plats.

Nationellt partiprogram: http://feministisktinitiativ.se/wp-content/uploads/2016/01/for-en-feministisk-politik-rev01_2015.pdf

Address: 54891 Gullspång
Phone: 0705460122
es.vitaitinitksitsinimef@gnapsllug
City: Gullspång
Zip Code: 54891


Similar places near
Sverigedemokraterna Gullspång Sverigedemokraterna Gullspång 108 km Sverigedemokraternas sida för Gullspång kommun.
Comment on this business

to add Fi Gullspång map to your website;