facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Filadelfia Öckerö

About

Filadelfia Öckerö är en fristående församling som samarbetar med pingströrelsen. I dagsläget har vi cirka 450 medlemmar och ett stort barn- och ungdomsarbete.



Story

Filadelfias huvudgudstjänst hålls på söndagar kl. 11:00, med undantag av några veckor på sommaren då vi startar kl. 10:00. Gudstjänsten pågår ungefär 1,5 – 2 timmar och avslutas oftast med mingelfika.
Alla är välkomna till Filadelfias gudstjänster! Du behöver inte räkna dig själv som troende eller personlig kristen för att vara med, hos oss får var och en växa i sin egen takt. En gudstjänst innehåller en hel del sång och musik och en predikan (föredrag) om vår kristna tro. Oftast ber vi också för olika böneämnen.

Om du tänker besöka Filadelfia för första gången kan det vara en hjälp att läsa sidan ”Ny i Filadelfia?” på vår hemsida.

Filadelfia har en podcast där du kan lyssna på predikningar. Gå gärna in och följ oss för att få uppdateringar och enkelt lyssna. https://soundcloud.com/user-404755109

Address: Kaplanvägen 8, 475 31 Öckerö
Phone: 031-965763
City: Öckerö
Zip Code: 475 31



related searches: Filadelfiakyrkan Stockholm, Smyrna Göteborg, Betel Hönö
Similar places near
ONE- Filadelfia Ungdom ONE- Filadelfia Ungdom 23 meter Här får du info om vad som händer och har hänt i Fillan på Öckerö. Vi ses på fredagar...
Öckerö församling Öckerö församling 422 meter Öckerö församling/kommun har 12.900 invånare och består av tio bebodda öar, två mil v...
Nimbuskyrkan, Öckerö Missionsförsamling Nimbuskyrkan, Öckerö Missionsförsamling 889 meter Toppen ställe, även vädret var toppen!
Nimbus Ung Nimbus Ung 891 meter Toppen ställe, även vädret var toppen!
Comment on this business

to add Filadelfia Öckerö map to your website;