facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Filbytergallerian

Address: Stora Torget 4 , Linköping 582 19, H, SE
Phone: +46 13 482 97 08
City: Linköping
Zip Code: 582 19


Similar places near
Reviews
Trevligt ställe att sitta och prata och ta en charkbricka på. Då vi åt middag upplevde jag dock det trångt och bullrigt även om maten var god. Personalen tillmötesgår en och kommer med tips vid beställningen. Jag är glutenintolerant och de är inte 100% kunniga runt det, men det löser sig med god kommunikation!
Hemskt! Dålig mat, servisen var kass, ägaren var otrevlig och inte servicemided, ingen luftkonditionering och drycken var inte äns kall vid servering. Uppriktigt? Ska detta vara en restaurang?
Servicen var under all kritik. Viktigare att prata med kompisar än att visa gästerna deras bord. Servera en av maträtterna med en grytlapp som var hemvirkad av någon äldre släkting. Kommer inte att rekommendera detta ställe.
Beställde en Slatopramen och en mohito, fick en Staropramen och drinken skulle bäras ut enligt personalen, 30 minuter senare fick vi fråga efter den i kassan och då var den inte ens påbörjad…. Bara en i baren som kunde göra drinkar enligt hon i kassan…. Inte ens en riktig ursäkt eller kompensation. Riktigt dålig service - lär dröja innan vi ev återkommer.
Deras service var extremt dålig och ingen bra mat, samt väldigt dåligt luftkonditionering. Dom hade väldigt dåligt bemötande och otrevliga
Lördag skyltades det med att trubadur skulle spela fram till 24. När vi kom dit vid 23 fanns ingen trubadur på plats och ”musiken” från spelrummet överröstade alla inne i restaurangen. Beställde en Iris coffy, serverad med en skvätt sprutgrädde och med sugrör i papper, vilka blottnar upp lika fort som man sätter dom i vätska. Kalla det för den godaste Irish coffey:n som det stod på skylten vid dörren är ungefär som att svära i kyrkan.
Mycket fullbokat denna kväll I Skellefteå så vi hamnade här. Tog en förrätt med en laxmousse och friterade äggulor trodde att någon del i rätten skulle vara aningens värme i samt en fläskfiletoast. Inget som sprattlade i brallan direkt. Bra service men maten var ingen höjdare.
Fick nån sorts tjälknöl av fransyska...det var det inte. Liten portion av inget. Tur det finns de som serverar mat som man beställt och blir mätt av. Aldrig mer
Varmt mottagande med fantastisk mat och bra service som hör att jag känner mig hemma! Bästa soppan jag har ätit, brunch på lördagar och middagar som rekommenderas varmt! Ni kommer gilla det, jag har minst sagt gjort det varje gång jag varit där de senaste månaderna. 10/10
Mysig restaurang mitt på torget, dock verkade personalen inte ha sin bästa dag på veckan. Blev inte bemöta och visad till bordet. Fick vänta länge på maten, och bordet blev inte avplockat. Ingen fråga om efterrätt och dessutom stod personalen och hängde vid kassan surfandes på sin telefon. Plus till smaken av maten.
Comment on this business

to add Filbytergallerian map to your website;