facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Finnhopen

Address: Sörby-Valåkersväg 21, Södertälje
Phone: 0855157266
City: Södertälje



related searches: Finnhopen app
Similar places near
Glasberga Sjöstad     Ny stadsdel i Södertälje Glasberga Sjöstad Ny stadsdel i Södertäl... 23 km Ny stadsdel i Östertälje. Tomter till försäljning. Marken ägs och drivs av Fastighet...
Hotell Paradis Hotell Paradis 23 km Det ligger nära centrum och restauranger. Men enligt Miljöförvaltningen så är utomhus...
Överenhörna kyrka Överenhörna kyrka 35 km En vacker plats
Reviews
Presenter och mycket annat, förpackat med bra och trevligt service! Hushållsartiklar, tvätt och städ tvättmedel! Man kan hitta det ena och andra.
Urdåligt bemötande av personal som jobbade 10 juli, både i kassan och en småchefsaktig typ, båda tjejer. Kanske är det sommarvikarier som inte vet någonting och inte har förmåga att ens vara trevlig mot kunder i butiken som frågar och undrar efter saker. Det är dock mkt dålig reklam för Er att ha så urusel personal. Jag såg hur flera av kunderna blev bemötta men undrade när jag kom till kassan om lite rabatt då jag köpte sista exemplaret, som varit visningsexemplar. Fick väldigt otrevligt bemötande och en känsla av snålhet och att de inte värnar om kunden. Jag menade att det var dålig service och då fräste hon att "då får ni tycka det", ni behöver inte handla här. Det är stor skillnad på bemötandet i andra affärer, typ Claes Ohlson i Lunagallerian Södertälje.
Dåligt bemötande och service. Fick inte möjlighet att reklamera en klocka trots att jag enligt lag ska vara rätt till det. Allmänt tråkig butik med en konsumtion av barnarbetade varor. Everything is made in China.
Har alla möjliga prylar, kul att svänga förbi när man ändå är i närheten.
Jätte trevlig personal, bra utbud. Min äldsta dotter älskar att gå där, en variation på allt.
Rolig butik med många bra varor till förmånliga priser.
En affär i Luna huset Södertälje som vi besöker då och då.
Kul butik men personalen kan nog gå på charmkurs
Finns något för alla. Bästa presentbutiken.
Höga priser på onödiga prylar.
Comment on this business

to add Finnhopen map to your website;