facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Finnlines - Sverige

About

Officiell Facebooksida för Finnlines Sverige. Här får du restips, erbjudande och inspiration. Utforska Östersjöns smultronställen med oss!

Story

Våra kunder reser inte bara från ett land till ett annat utan tillsammans med oss har ni möjligheten att upptäcka länderna, städerna, kulturen och naturen kring Östersjön.

Med våra tretton fartyg når du omgivningar i fem länder runt Östersjön. Ombord på våra fartyg kan du koppla av och njuta av en lugn atmosfär och ladda batterierna innan resan fortsätter på land, vare sig du är på semester eller reser i tjänsten.

Från Sverige har vi avgångar till både Finland och Tyskland. Från Tyskland kan du resa vidare till Finland, Lettland och Ryssland. Vi erbjuder ett nätverk av resvägar till havs för alla tillfällen. För semestern på kontinenten eller för kortresan till Tyskland eller Finland.

Varför inte passa på att upptäcka hela Östersjön – kombinera din egen resa och upplev många av de sevärdheter och städer som regionerna kring Östersjön har att erbjuda.

Vårt mål är att besvara de frågor ni ställer här på Facebook inom 24 timmar.

Finnlines passageraravdelning

Address: Lappögatan 3B, 211 24 Malmö
Phone: 0771 - 340 900
City: Malmö
Zip Code: 211 24


Reviews
Cruise Smeralda - Black Pearl på rutten Travemünde-Malmö.. Är det ett spökskepp ni fått tag på? Inte ens brand och röklukt på plan 7 reagerade personalen på. Toaletterna är fräschare på 4:e dagen på Roskilde Festivalen, inte ens toalettpapper fanns på toaletterna påtalande - resulterade i oförändrat resultat. Ingen tvål på toaletterna. Inredningen faller isär. Glasrutor trasiga. +30° Celsius inomhus utan ventilation. Elkablar hänger löst ut ur väggarna. Skitiga golv, kladdig inredning. 20 lösa stolar på utedäck resten inlåsta i den stängda utebaren. Fryst Billys Pan Pizza ;- och att den höll tidsplaneringen var nog det bästa med hela resan... Lägsta man kan lämna är en stjärna men borde vara en dödskalle... Hellre dömd till skeppshalningsdöden än ytterligare en resa med Black Pe.. förlåt.. Cruise Smeralda..
Det är smutsigt och mögligt i princip överallt!!! Dessa båter behöver en rejäl renovering eller bytas ut mot nyare omgående!!! Vidrigt är bara förnamnet....
Det måste vara världens bästa besättning personal och service inriktade färjabolag totalt nöjd med resan resenärer möts av kunniga och leende personal i båten , man önskar att resan skall alldrig ta slut
Väldigt tråkig terminal med en kaffemaskin och en enda toalett. Dock vägdes detta upp av incheckningspersonal och personalen på båten, då dessa verkligen vet vad service är. Ge lite kärlek till terminalen så blir det fem stjärnor.
Smutsig, äcklig lukt, oväsen hela resan och maten oätbar. Aldrig ”Cruise Smeralda” igen!!!!
Vänlig betjäning men om man resar med husdjur forventa inte en ren cabin. Jag har rest med husdjur många gånger med båt men första gång med finnlines och det blev sista gång med. Detta var definitivt den mest smutsiga upplevelse vi har varit med om.
Var tvugna att checka in i kassa, skulle vara bra om man kunde checka in online
Det finns ingen anledning att trecka ner landvägen genom Danmark om man skall ner på kontinenten. Vi tar alltid nattfärjan från Malmö, så startar man utvilad och kan komma ner långt, även om man skall en bra bit söderut är detta det bästa alternativet.
Sämsta färja jag någonsin har åkt med, tyvärr har jag varit tvungen att åka med dom två gånger, men jag åker helst från Trelleborg och Ystad.
Alltid vänlig personal och sällan eller aldrig några problem som uppstår.
Comment on this business

to add Finnlines - Sverige map to your website;