facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Aid Sweden AB

First Aid Sweden AB

About

Första hjälpen & HLR-utbildningar för alla grupper. Vi är kvalitetssäkrade och certifierade av Svenska HLR-rådet, Svenska Första hjälpen-rådet & Svenska Röda Korset. Välkomna!

Story

Vi erbjuder alla verksamheter och personer första hjälpen-utbildningar med inriktning både vuxna och barn. Vi arbetar hårt med kvalitén på utbildningen så att vi kan garantera våra kunder en bra utbildning med uppdaterade riktlinjer.

Första hjälpen handlar om det mest absoluta akuta i ett olycksfall. Vi ställer inga diagnoser, det är sjukvårdens arbete, men vi ser till att människor vågar agera och hjälper till i kedjan som räddar liv. Din insats är viktig för att sjukvården ska kunna göra ett bra arbete! Vi vill öka modet och öka kunskaperna i vårt samhälle genom dessa utbildningar. För att veta vad man ska göra vid exempelvis ett hjärtstopp är det viktigt att man övat praktiskt på det. Öva mycket och öva ofta!

Address: Hägerstensvägen 125, 126 48 Hägersten, Stockholms Län, Sweden
Phone: 08-121 464 90
City: Hägersten
Zip Code: 126 48



related searches: First Aid väska, Första hjälpen-kurs privatperson, Första hjälpen kurs Stockholm, Sanoflex First Aid Kit, HLR-butiken, Psykisk första hjälpen, Första hjälpen självmord, Akutväska tom
Similar places near
Nokas Sverige Nokas Sverige 940 meter Trevligt bemötande. Professionellt, full pott helt enkelt
Reviews
Gick kurs i första hjälpen med sarah. Supernöjd! Proffsig, saklig, kunnig, och pedagogisk. Enda minuset är att jag var tvungen att åka till Stockholm :
Comment on this business

to add First Aid Sweden AB map to your website;