facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Camp Sibbarp-Malmö

First Camp Sibbarp-Malmö

About

Mitt i den spännande Öresundsregionen!

Story

På First Camp Malmö bor du med utsikt över Öresundsbron precis vid havet i stuga eller på campingtomt. Med såväl Malmö, Köpenhamn, Lund och Österlen runt knuten finns mängder av möjligheter till utflykter, sightseeing, shopping, nöjen och friluftsaktiviteter. Frågan är närmast hur ni ska hinna med allt kul som väntar.

Address: Strandgatan 101, 216 11 Limhamn, Skåne Län, Sweden
Phone: +46 (0) 40 – 15 51 65
City: Limhamn
Zip Code: 216 11


Opening Hours

Monday: 08:00 - 18:00
Tuesday: 08:00 - 18:00
Wednesday: 08:00 - 18:00
Thursday: 08:00 - 18:00
Friday: 08:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 09:00 - 17:00


related searches: Camping Malmö, Camping Malmö Strand, Wildcampen Malmö, Lomma Camping malmö, First Camp Schweden, Wohnmobilstellplatz Malmö, First Camp Malmö Check-in, Camping Malmö mit Hund
Reviews
Vi sov två personer med hund i en Klaghamnsstuga. Kylen var inte städad ordentligt, sängarna lät mycket och madrasserna var riktigt äckliga. Servicehuset var dock fräscht och jag kan tänka mig att återkomma med husvagn/-bil.
Fint camp och fin stuga. Mycket ren och bra. Personalen på receptionen är hjälpsamma och trevliga. Jag förslår längre tid på reception eller kundservice för att man kan lösa ev problem snabbt utan att behöva vänta till nästa dag.
Campingen hade egentligen riktigt bra potential, och vad man önskar av en bra camping.. Bra läge, barnvänligt & relativt nytt.. Och då vill man ju oftast lägga till fräscht. Men det är tyvärr där allt fallerar. Duscharna, som normalt sett troligtvis hade vitt kakel, var gult av gammal smuts.. Avloppen har nog inte rensats på vääääldigt länge, då vattnet inte rann ner i avloppet när man duschade. utan man fick ofrivilligt fotbad och vatten som nästan rann ut ur båset. Köket bestod av flera 100:tals flugor under varje smutsig micro +där det tidigste stått micro och i alla fönster. I diskrum var det istället mängder med spindlar och spindelväv. Påpekade detta i receptionen. En kille gick dit. tömde sopor och gick. Hur man nu kunde missa de?!? Smutsigaste campingen jag besökt! Sen hade det inte skadat om man la lite tid på underhåll. Rensa lite ogräs och dyligt. Men det är ju verkligen en bagatell i jämförelse till all smuts. Skärpning First camp!
Campingen ligger bra till och har potential att vara riktigt bra, men tyvärr funkar inte alla grundläggande bekvämligheter som de utger sig för att ha. De tar väldigt bra betalt för dessa uteblivna bekvämligheter. Är det kanske Sveriges dyraste campingtomt?. Vi stannade bara i 2 nätter och försökte duscha vid 4 olika tillfällen, olika tider på dygnet och i olika duschar och det var kallt vatten varje gång. Andra gäster bekräftade att det varit kallt när de försökt också. Diskmaskinerna fungerade inte heller - kanske för att vattnet var kallt? Överfulla sopcontainrar och dessutom fick vi bo närmast granne med en byggarbetsplats med tillhörande ljud hela dagen där nya stugor byggs. När vi påpekade detta i receptionen så var det enda de kunde göra att "föra det vidare", ingen kompensation erbjöds. När man tar så mycket betalt och har en så stor camping med så många gäster så måste kapaciteten för t.ex. varmvatten vara byggt för det om man ska ta så hutlöst betalt.
En camping där städningen är obefintlig. Servicehusen är under all kritik! Vad gör First Camp med sina campingplatser i Sverige egentligen? Nu har vi besökt ett antal av dem runt om i landet och kan säga att First Camp är absolut sämst på att hålla rent! Vilket är super tråkigt då dem i övrigt har mycket som är bra, men att behöva gå på toaletter, använda duschar, värma mat i mikrovågsugnar etc som inte städas ordentligt gör att vi kommer sluta boka plats hos denna kedja från och med nu!
Uselt och jättedyrt. Ingen tillgång till strand med hund. Restaurang stängd på söndagen. Lyxigaste maten att köpa i affären - varmkorv. Kallt vatten i disken. Vänlig personal
Hej. För andra året har vi nu besökt Sibbarbs Camping i Malmö. Tyvärr blev årets vistelse en besvikelse på grund av skräp och sigarettfimpar överallt även på barnens lekpark och inte minst på vår campingtomt!!! Det blir ett tråkigt intryck av campingen! Återvinningen är överfulla och ger inte inspiration att gå dit med sitt skräp. Diskmaskinen kunde vi använda första dagen, dock diskade den inte rent sedan har den varit avstängd. Toaletter har varit låsta på herrarnas sida och i går stopp i avloppet där. Kallt vatten i duschen. Med en så hög campingavgift förväntar man sig att det ska vara tipptopp på området. Hoppas ni tar in detta och tänker på förbättringar. Om man bortser från allt detta så är Campingen på en väldigt fin och trevlig plats vid havet och naturen.
Överlag en bra camping som du enkelt kan ta dig in till Malmö från. All personal vi stötte på var trevlig och hjälpsam. Servicehusen är troligtvis relativt nya och vi upplevde att de ändå var hyfsat rena. Och vi hade även varmvatten varje gång vi duschade vilket en del verkar ha haft problem med … Dock är det alldeles för få toaletter till antalet och som många säger blir det ofta kö. Att det är för få är en sak men när varje toalett då också har handfat blir det ju att folk även borstar tänder där inne och väntetiden på att få en toalett blir extremt lång … alla campingar har kö på morgonen men här var det nästan alltid någon form av kö till toalett. Diskrummet var även det inte speciellt bra. Ingen avställningsyta eller diskställ vilket gör det svårt att diska effektivt. Hängande diskställ på väggen hade vart praktiskt.
Vi var här förra året och tyckte att det var fint. Men i år väcks vi av ett byggarbete på campingen som börjar 07. Vi frågade i receptionen som säger att byggarbetet kan hålla på mellan 07-23 varje dag. Ingen info om byggarbetet ges vid incheckning. Undvik.
Hade gärna gett ett ännu lägre betyg om det varit möjligt! Ostädade och rent ut sagt äckliga stugor, trasiga sängar och bäddsoffa. Luktade rök i stugan vid ankomst och resten av vistelsen luktade det avlopp. Enbart ung och oerfaren personal, dålig styrning från ledningen. Skräpigt runt stugan med fimpar etc. Kommer aldrig nånsin tillbaka och rekommenderar ingen annan att göra det heller!
Comment on this business

Directions to First Camp Sibbarp-Malmö with public transportation


Malmö Sibbarp 20 meters
34
Malmö Strandgatan 300 meters
34

to add First Camp Sibbarp-Malmö map to your website;