facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Camp Tylösand-Halmstad

First Camp Tylösand-Halmstad

About

Sand mellan tårna på Sveriges vackraste strand.

Story

First Camp Tylösand är badparadiset med den sju kilometer långa sandstrand som enligt en läsaromröstning i Aftonbladet kan skryta om att vara Sveriges bästa. Här finns mängder med tillfällen till fritidsaktiviteter, utflykter och nöjesliv. Två 18-hålsbanor väntar den kräsna golfspelaren, förutsättningarna för vindsurfing är de bästa tänkbara och nöjeslivet i Halmstad bjuder på restauranger och nattliv för alla smaker.

Address: Kungsvägen 3, 302 73 Halmstad
Phone: +46 (0) 35 – 305 10
City: Halmstad
Zip Code: 302 73



related searches: First Camp Sverige, Tylösand Camping, Tylösand strand, First Camp Mölle-Höganäs, First Camp Gränna, Tylösand Bezug, Camping Halmstad, Tylösand IKEA
Similar places near
Nordic Camping Tylösand Nordic Camping Tylösand 1 km Välkomna till oss på charmiga Halmstad Camping! Hos oss bor du nära Tylösands kända s...
Nordic Camping Hagön Nordic Camping Hagön 10 km Helt okej camping. Jag tyckte servicehusen var fräscha bortsett från det som låg närm...
Reviews
Läget är fantastiskt, närheten till havet och otroliga gångstråk i närheten. Servicehuset närmast gläntan där vi bodde hade trasig varmvattenberedare. Där vi bodde i det som kallades gläntan var det väldigt skräpigt. Soptunnor var överfulla med gapande lock och med många soppåsar runtomkring. I servicehusen med fungerande varmvattenberedare var det skitigt i duscharna. Ovan är saker jag kunnat acceptera på en, en eller tvåstjärnig camping med tanke på läget men absolut inte på en camping som tar 675 kronor natten.
Läget är ju grymt, kan inte förstå att man inte rustar upp servicehus 4, alldeles för litet och för få toaletter, det är visserligen inte långt till dom andra servicehusen men jag tycker ändå att det Verkligen behövs byggas ut. Inget varmvatten heller på flera dagar i dessa duschar. Titthål i väggarna mellan duscharna i servicehusen är oxå väldigt märkligt. Annars fina platser och närheten till havet är perfekt.
Underbar plats, men tyvärr är det ett himla festande. Hög musik, folk som skriker och springer runt bland servicehusen och låter mycket. Vi har varit här i några dagar och det festas dag som natt. Även fast vi står en bra bit från Gläntan så känns det som man står någon rad ifrån. Även i stugorna är det mycket festande. Om ni vill åka till en camping med barnen så ska ni nog tyvärr välja en annan camping. Hade det inte varit för allt liv så hade jag gärna kommit tillbaka.
Snälla anställ bättre erfaren sommarjobbare i fortsättningen. Otrevlig sommarjobbare på bistro, tvungen att fråga om dom kunde slå på skärmen för menyn, pratade på plats med sina vänner att jag måste påpeka dom att sköta deras jobb. Härligt att se en stor fiskmås hacka på rester av maten, personalen plockade inte undan maten som stod ute länge.
Om de i något av alla mail som kom skrivit att in och utcheckning var obemannade så hade de blivit en stjärna till. Villavagnen som vi hyrde var värd minst 4 stjärnor.
Mycket folk och rörelse, Vill du att saker ska hända...åk hit,Vill du softa och ta det lungt...åk inte hit. Välj själv!
endast en enda grillplats på hela campingen, som har oanvändbar trasig grill smält stora hål genom botten med rostigt galler och personal som inte löser eller kompenserar när man påtalar problemet fastän deras riktlinjer enligt broschyr är att man ska göra så. Ställ dit en klotgrill tills stora grillen är fixad? nej var svaret.
Fin camping men elförsörjningen är usel. Brukar ha en terrassvärmare i förtältet och det har fungerat på ALLA campingar vi varit på men här går säkringen när vi kopplar i den. Maila om detta men inte ens fått svar ännu. Vill du ha varma kvällar i förtält så är denna camping inget för er.
Precis som förväntat. Fräscht och värt pengarna, speciellt när vi får ha med hundarna!
Väldigt bra camping med många bra lekparker till barnen. Snyggt och fräscht. Jättefin strand med promenad avstånd, man kan ta barnvagnen men dock inte hela vägen ut i sanden om man inte känner för att dra jobbigt. Underhållningen var med bra och underhållande. Bangolf med mera fanns att göra. Mycket fin skogsstig som leder igenom strandskogen så man tar sig bort till afterbeach på hotellet. Och andra mysiga delar. Vi gick ringen extra sväng och de var inte allt för långt. Ca 4km t/r tror ja
Comment on this business

Directions to First Camp Tylösand-Halmstad with public transportation


Frösakull Campingstigen 160 meters
1
Tylöbäck 200 meters
1
Frösakull Villavägen 300 meters
1

to add First Camp Tylösand-Halmstad map to your website;