facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Camp Umea

First Camp Umea
Address: Nydala Norrland , Umeå 906 54, AC, SE
Phone: +46 90 70 26 00
City: Umeå
Zip Code: 906 54



related searches: Umeå Camping
Reviews
Rekommenderar inte. Toaletterna i servicehusen är ofräscha och städning sker endast en gång per dag. Stugan vi bodde i var tydligen en "budgetvariant" och då behöver den tydligen inte städas ordentligt utan endast "torkas med vatten" av gästerna. Luktade vidrigt när vi anlände och var så fruktansvärt dammig och sunkig. E4an går nära campingen och det märks. Lekparken är sliten och har man otur och bor nära den ska man vara beredd på att det lever om fram till 00:00 när campingen ska vara tyst, vilket jag kan tycka är sent för en barncamping.
”Fyrstjärnigt hotell” enligt Google, men det är mycket vilseledande. Det är en enkel camping och stugorna är sunkiga, smutsiga och i dåligt skick. Kaffemuggarna hade ett tjockt lager av stekos och damm. Dörren var svår att låsa. Ett trasigt ytterfönster hjälpte till att sätta stämningen. Ett normalt hotell skulle till också återbetala om man avbokar. Här var detta otänkbart. En extra stjärna för vänlig personal.
Bekväm camping för familj med småbarn då det finns bra aktiviteter för barn. Dock ingen minnesvärd camping. Upplevdes ganska grå, tråkig och nedgången i utseende.. Toaletter och duschrum kändes ostädade, golven icke fräscha då det sitter smuts fast i fogarna. Personalen hade fint bemötande och gjorde sitt bästa!.Cykelbanan från campingen till centrum är bra, ca 7km.
Ska egentligen inte ha ens 1 stjärna. Det enda de var bra på var att ta betalt 496 kr för husbil+el för en natt. Inget som lockade alls. Damernas luktade illa, duschrummet som en ångande bastu och allt såg allmänt smutsigt ut. Det var varken charmigt eller kändes naturnära. Alla stod uppställda tätt inpå. Nej tack, aldrig mer om jag så fick betalt.
Jag anser att First Camp Umeå inte tar ansvar för den Covid smitta som påverkar vårt samhälle. Vi hade bokat två nätter men fick förkylnings symtom efter första dygnet. Eftersom jag inte vill riskera att smitta andra väljer jag att checka ut och åka hem tidigare. I dialog reception hänvisas jag till mitt försäkringsbolag eftersom de inte kan göra någon återbetalning trots att det är fullt på campingen och de säkert kommer att hyra ut min plats dubbla gånger. Detta anser jag är att inte ta ansvar som ett seriöst företag.
Vi har bott på Nydala camping 2 ggr, 1 natt varje gång och har inget speciellt att klaga på. Har ett önskemål, när man ska sätta kortet mot avläsaren för att öppna grinden så når man nästan inte från fönstret på husbilen. Kan ni sätta dit dubbla avläsas, en lägre och en högre. Passar då både om man har bil och husvagn och husbil.
Bra städning i toarna och duschar! Städerska var för noggrann Väldigt lungt och tyst på nätter!! Bra bemötande av personalen. Väldigt bra aktiviteter med Yessi! P.S Önskar bättre städning på kampingåmråde vid lekparken och servicehuset.
Mycket trevlig camping. Det finns allt. Tyckte det var välstädat. Bra duschar. Man använder ett kort som följer med för att starta duschar. Trevligt att cykla till Umeå centrum.
Väldigt fin camping. Lugnt och skönt samt väldigt rent. Nära till Nydalasjön om man vill bada. Nybakat bröd varje dag i butiken.
Välordnad camping men det finns egentligen bara ett servicehus välstädat vilket nog är för lite om det är fullt på campingen. Närheten till vägen stör mindre än vad vi trodde och hörs knappt inne i husbilen.
Comment on this business

to add First Camp Umea map to your website;