facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Hotel Lindö Park

First Hotel Lindö Park

About

Hotell- Konferens nära Arlanda

Story

GolfStar Lindö Hotell & Konferens är en golfanläggning i Vallentuna med Hotell, konferens, restaurang och SPA.

Address: Lindövägen 1, 186 92 Vallentuna
Phone: +46 8 480 01 310
City: Vallentuna
Zip Code: 186 92



related searches:
Similar places near
Hotel Vallentuna Hotel Vallentuna 4 km Skrev fel, menade hotel norrort. Ber om ursäkt och tog bort inlägget.
Vallentuna Sporthotell Vallentuna Sporthotell 4 km Skrev fel, menade hotel norrort. Ber om ursäkt och tog bort inlägget.
Hotel Norrort Hotel Norrort 6 km Nu är det så att jag bara var och hälsade på en kompis också var aldrig inne på själv...
Reviews
Betyget avser boende. Helt suveränt boende med hund. Stort rum med flera altandörrar. Vår hund gillar att vara ute. Restaurangen var i betydligt lägre klass. Utbud smak och väntetid var ok. Vinlista saknades. Kunnig och serviceinriktad personal saknades. Men vi kan tänka oss att komma tillbaka
Återigen mycket nöjd med vistelsen på Lindö Park. Har varit här två gånger tidigare för några år sedan och nu blev det fyra nätter. Fräscht rum och badrum. Ett plus att det finns kyl på rummet. Dock litet hårda sängar. Frukosten var bra med både tex ägg och bacon, yoghurt och mackor. Sen jättebra mat i restaurangen, både till lunch och a la carte. Synd vi inte fick smaka de omtalade lammracksen Bra ställe att bo på om man ska spela golf i närområdet. Finns många banor att välja på.
Trevligt hotell, med stora rum och härlig golvvärme i badrummet. Mycket omtänksam personal som fixade en vegansk frukostpåse till mig, då jag hade tidig utcheckning innan frukosten serverades. Lite avsides, men desto lugnare.
Hotellet ligger vackert och det är en lugn plats att vistas på. Rummet var stort och det fanns tillgång till ett stort badrum. Det som drar ner betyget är hur ett problem blev bemött av personal samt platschef. Min son glömde med säkerhet sin högtalare på rummet. Vi ringde 4 timmar efter vi lämnat rummet för att berätta. De påstår att vi måste glömt den någon annanstans men vi vet att den blev kvar där. Efter att ha vädjat efter att de verkligen ska kolla överallt slutar de svara på mailen. Väldigt märkligt agerande och verkligen tråkigt för min son som har sparat i hop pengar för att köpa högtalaren själv. Frukosten var under kritik, ljummen yoghurt redan klockan 8 och inget utbud som man kan hurra över. Vi fick mail om att betalningen var utebliven fast vi betalade innan vi åkte. Verkar vara lite halv märkligt skött. Rekommenderar det tyvärr inte på grund av allt detta missnöje vi känner. * Eftersom ägaren tagit sig tid att svara här behöver jag lägga till att det inte riktigt stämmer med den information som han lägger till. Det säger mer om dig Mattias än mig som kund. Om jag som kund lägger ner så mycket tid att kontakta så många jag gjorde så betyder det nog att jag kände att något inte stämde. Och ja vi har koll på våra saker. Men det betyder ju inte att vi har fel i att denna högtalare förmodligen blev stulen. Du hoppar på mig om att jag ljuger. Gör man så mot sina kunder Mattias? Verkar mycket oproffessionellt. Ha en fin sommar Mattias! Tack för ditt svar!
Inte bott, verkar najs
Sit on the balcony and enjoy a cold beer watching people play in to the green; what more can you ask for! Nice rooms and good space. Restaurant offers quality food, especially lunch. One of the best country side hotels I ever visited in Sweden. Läste Torbjörns recension. Kan inte annat än vara helt oenig. Äntligen har deras lunch börjat hålla absolut högsta klass. Du lär knappast ha varit på Lindö detta året sedan de fått en ny köksmästare. Inredningen håller hög klass. Jag kan inte annat än säga att denne Torbjörn ljuger, eller har helt enkelt inte varit på Lindö på länge.
Testade deras grillbuffe. Korven var rå och nötköttet söndergrillat. De har väldigt dålig koll på avstånd angående covid. Folk står i kö till grillen precis intill borden. Första och sista besöket. Jag påtalade ovan till personalen
Välj ett annat hotell!!! Smutsiga glas på rummet. Smutsig heltäckningsmatta. Möblemang som inte lever upp till angiven nivå. Frukost med en sorts bröd, inget laktosfritt alternativ och kall ”varmmat” 10 min efter frukost öppnat. Illa luktande ägg m.m.Tjänst: 3/5
Restaurangen har sjangserat. Dagens lunch blev den sämsta på år o dagar. Carbonara gjort av pennepasta som inte smakar någonting alls. Sallad trist o ofräsch. Detta var ju en alldeles utmärkt lunchrestaurang för några år sedan ! Vem har förresten beslutat att köpa in nytt möblemang som ser så trist o blekt ut i nivå med de sämsta haken längs E 4 ?
Jättebra lunch. Ätit där flertalet gånger och alla gånger har varit hög klass. Lax, ryggbiff och fläskfile m.m. har jag ätit. Hotellet Är bra, stora rum och grym atmosfär; prisvärt. Balkonger med utsikt över banan. Trevlig personal. Fin anläggning. Betvivlar ”Mathias” recension, där han recenserat 30-tal ställen på en och samma dag.
Comment on this business

to add First Hotel Lindö Park map to your website;