facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Hotel Statt Söderhamn

First Hotel Statt Söderhamn

About

Ditt kompletta affärs-, konferens- & nöjeshotell! Anrikt hotell med mycket centralt läge, restaurang och sportbar. Vi välkomnar även husdjur!

Address: Oxtorgsgatan 17, 826 32 Söderhamn
Phone: 004627073570
City: Söderhamn
Zip Code: 826 32


Similar places near
Best Western Hotell Söderh Best Western Hotell Söderh 864 meter Trevligt hotell. Trevlig personal. Glada städare. Frukosten mycket bra Har varit där ...
Reviews
- Rummet var bra, stora och bra sängar. - frukosten, det fanns det mesta men inte så bra kvalitè - Gratis parkering! - Vi bodde på hotellet för att det var dans där. Men vi var tvugna stt gå utevägen i snöstorm för att komma till danslokalen. - Trevliga bartender men inget vidare bemötande från övrig personal. - Det kunde varit mycket bättre uppstyrt för oss som bodde på hotellet för att dansa!
Är lite förvirrad över hotellet, utåt sett verkar det jättefint, men icke. Service är rätt dålig, personal inte direkt service inriktad, fick knappt ett hej. Dock var det en i personalen så hälsade iaf. Städningen på rummet var under all kritik, sängen var så dåligt bäddad, så att min sjuåriga dotter gör det bättre, om man nu ens ska kalla det för bäddning. Bodde fyra nätter, och skrattade lika mycket varje gång jag kom in och såg att det var "städat" Man har inte städat bort skräp på skrivbordet bla. Uselt faktiskt, kan förvänta sig att man iaf har ett städat rum, eller ska man behöva be om det. Rummen är väldigt slitna, ganska sunkiga. Allt är väldigt gammalt och välanvänt, mögel i fogarna i badrum, sprickor i kakel och luktar rätt fuktigt i rummet. Känns som att att Statt hade sin era på tidigt 90tal, och tyvärr har stannat där... Kommer jag att rekommendera hotellet eller bo där igen? Förmodligen inte, det finns andra hotell i Söderhamn som håller betydligt bättre standard.
Mycket fina allmänna utrymmen men rummen orustade och dålig standard ! Mat och dryck: Bra mat!
Jag accepterar och uppskattar när hotellet bygger på med levande musik på innergården... men efter 24.00 så kör diskoteket igång med en volym som är extremt hög.. miljö&hälsoskydd skulle ha definitivt omedelbart stängt ner om de hade varit på plats.. vansinnigt hög volym tiĺl 02.00 . Väldigt många hotellgäster fick ingen sömn natten fredag till lördag.. några checkade ut andra klagade på eländet och andra fick byta rum i mån om plats,... andra fick gratis hörselskydd för att klara en natt till. Buller på så hög decibel borde resultera i indraget alkoholtillstånd. Jag kan inte rekommendera First Hotel Statt med nuvarande koncept
Ruttet hotell som tyvärr luktade avlopp i badrummet och mögel i själva rummet. Slitna möbler och usel TV som man knappt kunde se nåt på för det var så dålig bild. Inget eluttag i badrummet och inga flytande tvål. Vita vidriga fläckar på gardinerna. Ja inget var bra med det hotell helt enkelt. Mardrömsupplevelse!!! Aldrig mer First Hotel för mig.
Bra bemötande på telefon och i reception och rymligt rum med extrasäng för oss fyra. Dock så var rummet inte speciellt rent, dammigt bakom möblerna och hår på mattan i duschen. Hotellet kändes som resten av Söderhamn - lite avlagt, tråkigt och smutsigt. Duschdraperiet var för kort så hela badrummet blev blött vid dusch. På hemsidan stod att ljud från kvällsunderhållning kunde förekomma, och det gjorde det verkligen. En torsdagkväll spelades väldigt hög livemusik fram till 22.00 och basen kändes i hela rummet. Bra och fräsch frukostbuffé i trevlig restaurang.
Äldre standard och framförallt badrummet kändes inte helt fräscht. Okej att man inte totalrenoverat, men skulle ju ta max en halvtimme och skära bort gamla silikonfogar med svartmögel eller vad det är för svart i dem och ersätta med nya? Skulle fått 3 stjärnor, vi hade ganska låga förväntningar, men misstänker att jag glömde ett par fina solglasögon på rummet och pratade med receptionen två gånger på telefon och båda gångerna sa dem att de skulle kolla upp och sen ringa tillbaka men ingen hörde av sig... Så blir 2 stjärnor.
Fick ett trevligt rum. Dock tycker jag inte om att man vänder på dynorna för att dölja fläckar och annat. Minus på det. Frukostbuffén var god, mycket att välja på. Rum: Rent. Ett trevligt rum. Promenadmöjligheter: Fin stad att promenera i. Fina gamla hus. Mat och dryck: I området finns olika alternativ på restauranger att välja på.
Charmen är hotellets starkaste vapen jämte personalen
Trevlig frukost och personal, bra läge. Rummen borde renoverats för ett tag sedan. Bedöm själva utifrån bilderna.Rum: 2/5
Comment on this business

to add First Hotel Statt Söderhamn map to your website;