facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for First Hotel Witt

First Hotel Witt

About

First Hotel Witt i Kalmar ligger centralt i händelsernas centrum i den gamla renässansstaden, precis vid domkyrkan och Stortorget. Vi har 112 smakfullt renoverade hotellrum att erbjuda, alla med Jensensängar. Välkomna!

Story

Kalmar har den lilla stadens personliga charm, men erbjuder den stora stadens möjligheter. Under hela året bjuder staden på evenemang och aktiviteter för alla smaker.
Staden har med sin kullersten, arkitektur och sina stenhus bevarat minnet av svensk stormaktstid. Mitt i denna idyllen ligger First Hotel Witt som har anor från 1600-talet, byggnaden har förvisso ändrat karaktär under tidens gång men fortsatt lever det kvar att våra gäster ska trivas när de besöker oss. Vårt motto är att våra gäster ska komma tillbaka till oss igen, igen och igen.
Vi har 112 komfortabla och smakfullt renoverade hotellrum i olika storlekar att erbjuda, alla med behagliga Jensensängar för att garantera en god natts sömn. Åtskilliga av rummen erbjuder en fin utsikt mot Kalmarsund med Öland som bakgrund. Önskar våra gäster att efter en god frukost aktivera sig så finns det både inomhus pool, bastu samt ett gym att tillgå på hotellet. Vår pool är mycket populär bland barnfamiljerna som besöker oss.
Vi är också duktiga på att ta hand om våra konferenskunder i flertalet olika mötesrum, där det största kan ta 200 personer. Är ni flera så kan ni även hyra vår Eventlokal.

Address: Södra Långgatan 42, 39231 Kalmar (Kalmar)
Phone: 0480-15250
City: Kalmar
Zip Code: 39231


Similar places near
ProfilHotels / Calmar Stadshotell ProfilHotels / Calmar Stadshotell 50 meter Fint hotell, vid tillfället bodde vi inte på hotellet utan vi åkte förbi och tog en f...
Restaurang Calmar Stadshotell Restaurang Calmar Stadshotell 76 meter Jag gillar det här hotellet jättemycket. Stora och mysiga rum, vänlig personal och en...
Clarion Collection Hotel Packhuset Clarion Collection Hotel Packhuset 290 meter Bra - fräsch frukost med mycket frukt, juice, frallor och flera alternativ till mjölk...
Kalmarsund Hotel Kalmarsund Hotel 403 meter Extremt sköna täcken. Jätte trevligt litet hotell
Scandic Kalmar Väst Scandic Kalmar Väst 3 km AC saknas! Golvfläkt fanns dock tack och lov på rummet.
Hotel Skansen Hotel Skansen 6 km Sviterna har jacuzzi på rummet vill man inte ha en svit men ändå bubbla så finns det ...
Reviews
Centralt o bra.Rent o snyggt. Tyvärr dåligt placerade eluttag. Handfat i badrummet för pygmeer. Badkar isf dusch gjorde det besvärligt för mig som har ett ganska nyopererat knä, att duscha på ett tryggt sätt. Ingen AC
Centralt, och därmed gångavstånd till mycket. Personalen mycket serviceinriktad. Antar att hotellet kommer att renoveras/fräschas upp.
Kan tyvärr inte rekommendera detta hotell alls. Smutsigt rum med trasig dusch, smutsig handduk, massa hårstrån i badkaret från tidigare gäster, hål i väggen och stora dammtussar under sängen. Påtalade detta, men fick till svar "de va ju tråkigt att höra". En stjärna får de bli och den är för läget som är väldigt centralt.
Bokade ett familjerum men fick ett dubbelrum med två tältsängar som rasade ihop när ett av barnen skulle lägga sig.. Luften var så dålig att det var svårt att få luft så vi checkade ut samma kväll vi kom. Det ända vi tyckte var positivt var trevlig personal.
Vi bodde på hotellet 3 nätter i början av Juli. Vi var nöjda med allt. God frukost , trevlig personal, rummen helt OK ,bra läge i Kalmar.
Jag har bokat ett rom den 26/06 hoppas att bli bra, jag har läst många negativ komentar och jag är lite räd.
Frukost ok men så slitet ställe. Ligger bra till allt, men
Synd att man inte visste att man måste boka parkeringen i förväg,den var fullbelagd.
Comment on this business

to add First Hotel Witt map to your website;