facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fiskarnas Redskapshandel

Fiskarnas Redskapshandel

About

Stockholms piggaste Sportfiske och Outdoorbutik. 600 kvm med det bästa inom sportfiske och uteliv. Etabl. 1930. www.naturkompaniet.se

Address: Siroccogatan 13, 131 54 Sickla, Stockholms Län, Sweden
Phone: 086400395
City: Sickla
Zip Code: 131 54


Opening Hours

Monday: 10:00 - 20:00
Tuesday: 10:00 - 20:00
Wednesday: 10:00 - 20:00
Thursday: 10:00 - 20:00
Friday: 10:00 - 20:00
Saturday: 10:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 17:00

Reviews
Väldigt stort utbud av alla möjliga fiskesaker. Jättetrevlig personal som tog sig lite extra tid att hjälpa en.
När den här butiken låg på st Paulsgatan på Södermalm var man en flitig besökare, inte bara för att jag då bodde på närbelägna Kvarngatan utan också naturligtvis för att mitt fiskeintresse verkligen var på topp. Sedan gick åren och efter 1990 kom mycket i vägen och norrlands semestrarna upphörde och fiskeparsdis som Laisvall, Arvidsjaur. Arjeplog. Rörvattnet och Valsjöbyn har jag tyvärr inte besökt på riktigt länge. Men nu ska det bli ändring på detta kommande sommar när det äntligen bär norröver. Så i lite förberedande syfte så besökte vi fiskarnas redskapshandel i Nacka. Ńär vi klev in i denna gigantiska himlaport till fiskarnas paradis, så trodde vi nog att himmelen var nära. Det var en fantastisk upplevelse för oss båda. Här finns allt du kan önska dig av allt och i ałla variationer, prisklasser, färger och presentationer. Vi var inne riktigt länge och kollade ryggsäckar, byxor. Knivar. Flugor i miljontals, vandrarkängor, drag samt det mycket breda utbudet av även flugspön och kastspön och rullar. Det var ett besök i paradiset och det väckte en flod av fiskeminnen. Nu ska vi samla i hop våra tankar under några dagar och sedan blir det återbesök inom kort. Personalen har en kunskapsnivå som gör oss besökare mycket nöjda vi upplevde butiken som stor, mestadels ljus och mycket välfyllda med allt ett fiskarhjärta kan önska sig. Hade det varit möjligt hade fiskarnas redskapshandel i Nacka fått Återbesök 9/9 21 paradiset är nära.
Här är ett paradis för alla fiskeentusiaster. Här finns allt för en lyckad fisketur, undantaget fisken förstås. Här finns en hel uppsjö av spön och rullar. För de som själva binder sina flugor finns här allehanda materiel i skiftande färger. Även kläder och stövlar hittar du här, liksom vadarbyxor , fiskevästar och den obligatoriska fiskehatten.
Mycket kompetent personal. Fantastiskt sortiment.
Välsorterad fiskebutik som är en del av Naturkompaniets butik. Mycket flugfiske och kunnig personal,
Trevlig och hjälpsam personal som varit med länge och är sugna på att dela med sig av tips, utan att försöka sälja på en saker man inte behöver.
Trevligt bemötande och fantastiska produkter.
Bra fiske butik med kunnig personal. Bra utbud med flugfiske grejer
Översatt av Google Ett stort utbud av allt som rör marknadsföring. Original Liels klāsts visam kas saistās ar makšķetēšanu.
Översatt av Google Mycket trevlig service Original Bardzo miła obsługa
Comment on this business

to add Fiskarnas Redskapshandel map to your website;