facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fiskbaren

Fiskbaren

About

Fiskbaren har stängt fram till 15/6 -19.
Men vi kör fortfarande catering på [email protected]



"Vi har stängt för säsongen nu men under somrarna har vi försäljning av färsk och rökt fisk, härliga lunchrätter som Fish'n Chips, Lobsterroll, Fish Taco, vår berömda skaldjursplatå, kaffe och glass! Vi finns nere i Slite hamn på Frans Degermans väg 8"
Address: Frans Degermans väg 8, 62448 Slite
Phone: 46723044493
City: Slite
Zip Code: 62448


Opening Hours

Monday: 11:00 - 16:00
Tuesday: 11:00 - 16:00
Wednesday: 11:00 - 16:00
Thursday: 11:00 - 16:00
Friday: 11:00 - 16:00
Saturday: 11:00 - 16:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: rolf restaurang, restauranger stockholm city, teaterbaren vasagatan
Reviews
Supergott, rekommenderar! Dock står det att det är öppet måndagar vilket det inte var, många stod och väntade utanför men sedan såg vi på instagramsidan att öppettiderna var tis-sön.
Kan klart rekommenderas! FishTaco och rökta räkor med aioli blev det denna gång. Ä
Nere i hamnen hittar man Fiskbaren. Här finns färsk fisk att köpa och servering. Olika fiskrätter finns att välja mellan, så som fish 'n chips, fish tacos och deras otroligt mättande lobster roll. Dom har också en imponerande skaldjurs platå, som man får förbeställa. Det gäller att vara ute i tid för dom stänger kl. 15. Personalen är super trevlig och servicen utmärkt.
Beställde kulglass, tog lång tid när väl glass kom, fick man i bägare istället för bild med strut, och supersmåkulor. Ingen speciell smakupplevelse heller Ingen större service
Fantastiskt ställe. Superbra service av trevliga ungdomar. Rekommenderar starkt fish n chips en måltid ni sent kommer glömma
Fisk tacos var ok. Men skulle behöva innehålla något mer som förhöjer smak och textur.
Bedrövligt Dåligt! Beställde en Fish Taco 145kr och man fick en liten överpanerad torsk bit i tumstorlek. För höga priser i förhållande till vad som serveras. De lever för att man inte återkommer. Kommer aldrig rekommendera.
Lätt värt en omväg. Blivit en tradition för oss att besöka. Öns bästa fish chips.
Väldigt god fisktaco, förmodligen den godaste jag ätit. Smakade även på pommes friten som också den var väldigt bra. De hade väldigt få bord, och man fick vänta ganska länge på maten, men det var det värt. Fin utsikt på uteserveringen.
Fisken vi köpte var inte fräsch. Det har varit svårt att få kontakt med dem.
Comment on this business

to add Fiskbaren map to your website;