facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Fiskebäckskils Tennisklubb

Fiskebäckskils Tennisklubb

About

Klassisk tennisturnering i Fiskebäckskil för både juniorer och seniorer. Vandringspriset Björn Borgs Pokal delas ut. Turneringen ingår i SommarTouren.

Story

Klassisk tennisturnering i Fiskebäckskil för både juniorer och seniorer. Vandringspriset Björn Borgs Pokal delas ut till vinnaren i Herr- och Damelit. Stor satsning på att samla Sveriges bästa juniorer, 10-14 år gamla, till tävlingen.

Tennisturneringen återuppstod 2012 efter 26 års uppehåll. Från 2013 delas vandringspriset Björn Borgs Pokal ut till vinnaren i Herr- och Damelit.

Arrangör är Fiskebäckskils Tennisklubb. En gång i tiden arrangerade klubben SM på de tre grusbanorna. Björn Borg tog Guld vid Junior-SM 1970 i just Fiskebäckskil - hans första stora genombrott på gruset. Resten är tennishistoria. Det blev 11 Grand Slam för södertäljesonen med det långa, blonda håret och pannbandet. 5 raka Wimbledontitlar och 6 titlar på Rolland Garros (Franska Öppna).

Address: Klubbans Väg, 451 78 Fiskebäckskil, Västra Götalands Län, Sweden
Phone: 0707-532344
City: Fiskebäckskil
Zip Code: 451 78


Similar places near
Tävlingsinfo på Skaftö Ridklubb Tävlingsinfo på Skaftö Ridklubb 1 km Jag var på ett ridläger där och jag lärde mig ingenting under hela veckan. Däremot så...
Skaftö Gk Skaftö Gk 2 km Smal, trixig och kort bana i fint skick. För dom som slår rakt.... kolla med receptio...
Comment on this business

to add Fiskebäckskils Tennisklubb map to your website;